Hlavní obsah

Eva Holubová musí na vážnou operaci. Zdravotní komplikace jí ničí život, už s nimi nechce bojovat

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Jindřich Nosek (NoJin) – Vlastní dílo, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=143757514

Herečka Eva Holubová se před nedávnou dobou na svém Instagramu svěřila, že trpí vážnými zdravotními problémy, kvůli kterým bude muset na operaci. Nemá chuť ani sílu s nimi bojovat, a tak se rozhodla pro radikální řešení.

Článek

Oblíbená herečka Eva Holubová snila o klidném a šťastném podzimu svého života. Tento sen se však začíná komplikovat. Kromě dlouhodobých potíží ve vztahu se svým manželem, výtvarníkem Miroslavem Zdeňkem, nyní přiznala i závažné zdravotní problémy. Co se tedy skutečně odehrává v životě Evy Holubové a proč má strach, aby nezůstala úplně sama? Herečka je navíc velmi aktivní na Instagramu, kde ráda sdílí otevřeně veškeré své názory a myšlenky.

A nyní tomu nebylo jinak, protože věděla, že u svých sledujících nalezne patřičnou podporu. Eva Holubová se na sociálních sítích otevřeně svěřila se svými zdravotními problémy. Uvedla, že kromě aneurysmatu, kvůli kterému ji čeká operace, bojuje také s vysokým krevním tlakem a dalšími komplikacemi. ,,Půjdu na operaci, ze které mám obavy. Ale nejde o život, i když možná ano, ale už mě nebaví se trápit a čekat. Mám aneuryzma, ale nebojte, není na mozku, i když si to rodina někdy myslí,” napsala na Instagramu humorem svým vlastním. Svou upřímností si získala podporu mnoha sledujících, kteří jí vyjadřují své povzbuzení a přání brzkého uzdravení.

Má problémy s astmatem a s manželem

Bohužel to nejsou jediné zdravotní potíže, které herečce znepříjemňují život. Rovněž má problémy s astmatem a také hypertenzí. Vzhledem ke zdravotnímu stavu je tak pochopitelně jistou komplikací také její nadváha, se kterou se pokouší herečka něco dělat. Dokonce zkusila i injekce, které jí byly předepsány k léčbě vysokého tlaku, ale z těch začala mít kvůli špatným recenzím obavy.

„Jenže jsem se dočetla, že by mohly způsobit rakovinu. Nevím, jestli je to pravda, ale strach mě už neopouštěl. Tak jsem se těch injekcí raději zbavila,“ uvedla ve svém prohlášení. Na sociálních sítích však nadále sdílí své úsilí o aktivní životní styl a sportování, a dokonce motivuje své sledující, aby se přidali.

Snaží se motivovat i ostatní

„Pojďme se vzájemně podporovat a inspirovat, pojďme využít sociální sítě k něčemu smysluplnému,“ napsala herečka. Doufejme, že jí v tomto období stojí po boku její dlouholetý manžel a spekulace o manželské krizi nejsou pravdivé. Podobné zvěsti se totiž šířily českým showbyznysem i minulý rok. Herečka se k nim navíc nikdy nevyjadřuje, takže sledující následně přemýšlí, co je na tom pravdy.

Jednoho dne se ale rozhodla promluvit na Instagramu a prozradila, že si asi zbyli. „Můj muž říká, že jsme si zbyli,“ napsala na svém Instagramu a svým sledujícím tím zamotala hlavu. Snad spolu tak stále kráčí životem zamilovaní jako na samotném začátku. Kdyby se totiž měla kromě zdravotních problémů Holubová ještě rozvádět, bylo by toho na ni nejspíš až příliš.

Zdroje: Instagram, autorský text, freelite.cz, expres.cz,

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Aneurysma

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz