Hlavní obsah

Chudák Obermaierová z Ulice. Bojuje jako lvice, všechno je ale marné

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: NextFoto (koupená licence)

Na syna je herečka ze seriálu Ulcie stále sama

Byla krásná, mohla mít spoustu jiných mužů. Jaroslava Obermaierová ale „šlápla“ vedle a kvůli tomu je dnes sama i na duševně nemocného syna Jaroslava. Přitom sama tvrdí, že by chtěla žít jinak.

Článek

O svého syna pečuje Jaroslava Obermaierová od narození se stejnou láskou. Ovšem jedním dechem dodává, že je to složité. „Už bych chtěla žít jako jiní obyčejní důchodci,“ nechala se před časem slyšet herečka ze seriálu Ulice. Zároveň také tvrdí, že nemá peněz na rozhazování. „Musím hodně pracovat, z osmitisícového důchodu bych nevyžila,“ dodala. Není to tak dávno, co dokonce mluvila o sebevraždě v souvislosti s tím, že všechno kolem zdražovalo.

Plány jsou jedna věc, realita druhá

Ostatně s tímto činem má zkušenosti. „Na první pohled jsem se zamilovala do muže, který jako by vypadl z oka herci Stevu McQueenovi ze Sedmi statečných,“ vzpomínala herečka. Zároveň přiznala, že když ji po dvou letech opustil, tak spolykala prášky na spaní. Bohužel muži jí svým způsobem ničí život dodnes. Vzala si totiž taxikáře Richarda Čecha, který jí dělal ze života peklo, obíral jí o peníze a nakonec od ní odešel.

Zůstala sama s od narození duševně nemocným synem Jarouškem. Od té doby vážný vztah neměla. Přitom se o ni ucházel například zpěvák Petr Rezek, se kterým nějakou dobu chodila a řada dalších mužů. Možná by se jí ale teď hodilo, aby byl po jejím boku někdo, kdo jí pomůže. Péče o syna je stále složitější, síly docházejí. Navíc na něj nedávno přepsala svoji milovanou chalupu u Zruče nad Sázavou. Podle všeho to ale bylo předčasné.

Jestli totiž doufala, že se synek bude o domek starat, tak se asi dost spletla. Spíš se teď bojí, aby jim baráček nespadl na hlavu. Také není žádným tajemstvím, že se herečka pokoušela pro Jaroslava sehnat partnerku. Jenže nepochodila. Jenže synek je na ni stále částečně závislý. I když občas pracuje, tak to není žádná sláva. I když Obermaierová bojuje jako lvice na několika frontách, její snaha přichází vniveč.

Má dar negativního myšlení

A pak je tu ještě jedna nepříjemnost. Její kolegové ze seriálu Ulice z ní totiž podle všeho nejsou úplně nadšeni. Minimálně někteří. „Obermaierová mi dává zabrat, hrát s ní devatenáct let je nesmysl. To je science fiction, to musíš zažít, tvrdil její seriálový syn Václav Svoboda. Podle něj má herečka dar negativního myšlení. „Ať už je u vlády kdokoliv, ať dělá cokoliv, vždycky je všechno na ho*no. Ona má prostě ho*no v erbu,“ dodal s tím, že Obermaierová nemá ráda děti.

I proto už se nějakou dobu spekuluje o tom, že jestli herečka nekonečný seriál neopustí. Zatím byla od letošního podzimu její role zásadně umenšena, „odstěhovala“ se na kraj Prahy se svým seriálovým manželem Arnoštem Godflamem. Nakonec, ani on nešetřil kritikou: „S Jaroslavou Obermaierovou to bylo těžké, školila mě. Dost jsem se natrápil,“ konstatoval herec.

Podobnou zkušenost s ní mají i další kolegové. Je tedy otázka, jestli její dny v Ulici už nejsou sečteny a jde jen o to, kdy „zmizí“. Asi by to pro ni byla velká rána, na příjmech z Ulice může být víceméně závislá. Hlavně, pokud jde o jejího syna, by to rozhodně nebyla dobrá zpráva.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz