Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Bolest krásné Lutovské: S novou láskou nikdy nebude žít

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Profimedia (koupená licence)

Jejich lásce okolnosti příliš nepřejí

Nevěrného exmanžela Jaroslava Víta definitivně hodila za hlavu, Iveta Lutovská si našla nového partnera. Jenže to ani zdaleka není růžové. Kráska se může znovu dočkat jen bolestivých vzpomínek.

Článek

Bývalý manžel Jaroslav Vít svoji manželku dlouhodobě podváděl, sama Iveta Lutovská tvrdila, že vlastně vůbec netušila, s kým tolik let žila. Jeho zálety praskly, když ho v Peci pod Sněžkou načapali s Dominikou Kratinovou, dcerou herce Vladimíra Kratiny. Modelka od něj odešla.

Aby dceři Anetce a synovi Matějovi vytvořila adekvátní zázemí, bývalá Česká Miss z roku 2009 se zadlužila. Problém byl třeba i pouť, kam s dětmi vyrazila. „Jedno odpoledne a teď budeme do konce týdne jen na rýži,“ napsala si moderátorka nováckých zpráv na Instagram. Z toho bylo patrné, že je na tom finančně hodně špatně.

Společný život? Nedokážu si to představit

Když tedy na brněnském veletrhu Styl a Kabo oficiálně představila svého nového partnera Vojtěcha, hodně lidem zaplesalo srdíčko. Nenašel se snad nikdo, kdo by jí to nepřál po tom všem, čím si prošla. Jenže jsou tu problémy, které rozhodně nevypadají jako malichernost. „Našla jsem chlapa, který to má v v hlavě, duši i emocionálně naprosto v pořádku. Nemám mu naprosto co vytknout. Ale je tam problém, že společné soužití není reálné. Každý máme svoji rodinu, děti, o které se staráme v podstatě 24/7. Žít se čtyřmi dětmi si nedokážu reálně představit,“ uvedla Lutovská.

Ze slavného seriálu Krok za krokem, kde Frank a Carol vychovávali šest a později dokonce sedm dětí, si tedy příklad nevezme. „I ty dvě moje mi dají zabrat tak, že je to občas nad rámec mých sil. Při představě mít to ještě plus dva a k tomu ještě toho chlapa, i když je soběstačný, není to pro mě ideální.“

Z toho jasně plyne, že s Vojtěchem společné bydlení neplánují a dokonce to vypadá, že nebude možné nikdy. Podle některých lidí je to však cesta do záhuby, protože pokud se partneři budou vídat sporadicky, nebo pouze za přítomnosti dětí, příliš svůj vztah asi posouvat nebudou.

Mohou takhle fungovat?

Bohužel by se tak klidně mohlo stát, že se Lutovská s Vojtěchem rozejdou ne proto, že by se neměli rádi, ale že jejich vztah prostě nebude mít smysl. Randění je jedna věc a na začátku je určitě krásné. Později už ale dva lidé chtějí být spolu víc, potřebují být spolu po večerech, usínat vedle sebe a ráno se spolu probouzet. To a mnohem víc jim ale bude upřeno, pokud budou mít každý svoji domácnost.

Modelka by si přitom fungující rodinu moc přála, to není žádné tajemství. Nevěrný Vít jí do toho „hodil vidle“, rozsekal jí srdce na cáry. Když se konečně vzpamatovala a znovu začala žít a dokonce si našla lásku, jsou tu další komplikace. Zkrátka nic příjemné, co by jí kdokoli záviděl. Je tedy otázka, jak to s nimi bude dál. Snad si to zařídí tak, aby byli alespoň nějakou dobu šťastni.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz