Hlavní obsah

Neberte to vážně… Volba prezidenta

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Volba prezidenta… Puberťačka Kačka

Článek

To bylo jednou v neděli, sešli se všichni dospělí a mezi nimi jedno pískle, tak dvanáct - třináct, určitě ne více. Ve vývinu, stále rostoucí kosti, ale v mozkových závitcích rozumu dosti. Učinila rozhodnutí, že se bude chovat dospěle a nic ji z míry nevyvede. Maminčinu rtěnku využila v mžiku a oční stíny, linky zvládla v letu.

To byl poprask, když přidala se k nim. Ale někdo dal na odiv svůj smích.

‚Hihi, haha‘, rozpačité přešlápnutí, když prohlásila do nastalého ticha:

'Tohle je moje hodina, co zapíše se docela do dějin této země. Budu paní prezidentkou. Vložím do toho celou svou podstatu a nebudu jako ti postaru. Nevlastním žádné statky, jen hromadu hraček, knížek a nějaké ty tretky. Zavedu nové pořádky, pozvu si známé zpěváky. Popové, ale hlavně hip hop rappery… co se slovy to umějí a nosí vkusné tepláky. Poradci jako dělaní, normální mluva již nebude třeba. Zakazuje se. Bude se jen rappovat a mluvit ve zkratkách. Používat nová slova a na rautech fotit mísy, talíře s jídlem… povoleno. Každý má vstup zaručený, jen splnit jeden bodík. Značkové sportovní obutí podmínkou a nutností je viditelná značka.

Děkuji za vyslechnutí, na mě bude spolehnutí. Vaše Kačka ‘

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz