Hlavní obsah

Tenhle svět je nemocný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pexels.com

Když člověk vidí události posledních dnů, má pocit, že žít na tomto smutném světě je jen pro otrlé.

Článek

Kladu si otázku, jak je možné, že se děje to, co se děje.

Pokud se zamyslím nad posledními událostmi, které oběhly internet, jsem v šoku z toho všeho kolem.

Jedná se například o to, jak gayové týrali svěřeného chlapečka zde. Okamžitě mě napadá, proč jsou jejich práva taková, jaká jsou. Ano, není pravěk a svět pokročil. Co dříve bylo absolutně tabu, je dnes pokládáno za jakýsi normál. Ovšem jak pro koho.

Děti jistě netýrají pouze gayové, je známo x případů a o to je vše mnohem horší. Je jedno, zda je to gay, lesbický pár nebo klasická rodina. To, že se tohle vůbec děje, je absolutně zvrácené. Nemám vůbec chuť si článek přečíst, stačí mi nadpis a to stačí, aby se ve mě všechno sevřelo.

Skutečně může mít dítě v péči kdekdo? Svěřit dítě by se mělo pouze ověřeným opatrovatelům. Bití malého chlapce do genitálií? Pedofilní sadismus. Jakýkoli sadismus na dětech bych krutě trestala. Bohužel bolesti páchané na dětech jsou schopny kolikrát i jejich vlastní matky.

Ubližovat menším a bezbranným, to snad může jen psychicky labilní jedinec. Jenže v této zemi může mít děti kdekdo a o tom mluví i případ z pořadu Výměna manželek.

Když i zde člověk vidí, v jakých podmínkách děti žijí a jaké osobnosti se považují za rodiče, je vám do pláče. O to neuvěřitelnější je, že vše v klidu natáčí štáb televize a nezakročí ani osoba, která do rodiny přijela na výměnu.

Jak je vůbec možné takto zveřejňovat před celým národem děti? Jedná se o nezletilé osoby, které se ani nemohou vyjádřit k tomu, zda chtějí vůbec být takto veřejně prezentovány. Nějaká ochrana identity zde asi nefunguje.

Celý národ vidí kolikrát hrůzu, štáb natáčí, ať je sledovanost, ale dětí se zjevně nikdo nezastane. Poslední výměna, kde už byli na denním pořádku švábi a vši, otec hrající automaty a chlubíc se, kolik let si krásně žil jen z dávek. Děti absolutně nezvládnuté v otřesných podmínkách a na to vše žena, která si sama prošla bůh ví čím. A hlavně si snad ani neuvědomuje, jak strašně znemožnila celou rodinu tím, že se dala takto medializovat. Myšlení těchto lidí je někde úplně mimo. Snad jim vůbec nedochází, jak sami sebe ztrapňují a jejich děti jim za tohle později taky určitě nepoděkují.

Kdyby nemohl mít děti kdejaký člověk, bylo by o poznání méně zanedbaných nebo týraných stvoření. Děti, které se narodí s tak špatnými kartami do života, bohužel nic nezachrání. Od malinka jsou v zajetí neschopných a nevyzrálých jedinců, kteří málem neznají ani základní civilizační návyky.

A kdo pomůže? Policie, co hlásá pomáhat a chránit a pak vidíte, jak na mol opilý policista napadá nevinnou dívku? Článek zde.

Zřejmě i na policii projde každý. Psychotesty zjevně nejsou dostatečné a tato osoba má jít občanům příkladem? Nejlepší je, když se člověk dočítá, že musí být prokázána vina. A celý incident natočený na kameru není snad důkazem? Dělají si z nás pánové zákona srandu? Jaký by byl asi postup, kdyby naopak policistu povalil řadový občan?

A přivolaní policisté? Jejich nečinnost jen potvrzuje souhlas s chováním kolegy agresora.

A tak funguje dnešní svět. Naprosto souhlasím s frází Jiřiny Bohdalové, že tenhle svět je nemocný.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz