Hlavní obsah

Milujete devadesátky? Tahle nová deskovka se vám zalíbí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Alexandra Kočicová

Desková hra Devadesátky

Konečně je to venku, zábavná desková hra Devadesátky se objevila na začátku října na našem trhu.

Článek

Vzpomínáte si, co se tehdy nosilo? Jaké hry frčely na počítači? Jaký účes nosila vaše máma, ale i třeba vy? O kazetách či disketách nemluvě? Čím se jezdilo? Zajímavé jsou z té doby také krminiální kauzy, ale mně tedy nejvíc utkvěly v hlavě songy jako It´s my life of Dr. Albana aj.

Tato hra je určená pro 3 - 20 hráčů, takže vlastně super parťák na nějakou chatu. Uvádí se, že hra obsahuje 540 karet a 3 820 úkolů, takže to vypadá, že se snad nikdy neohraje.

Jednotlivé týmy plní úkoly dle zadání na kartách. Ve hře se například popisují výrazy z devadesátek a je to limitováno časem, poslouchají písničky a hádá se interpret, předvádí filmy či televizní seriály a také trochu rýmuje.

Kdo jako první dorazí až do roku 2000, ten vyhrává.

Pravidla této hry nejsou nikterak náročná, ale výrobce jde s dobou a při najetí na QR kód uvedený v tištených pravidlech, se vám zobrazí video návod.

Za mně super tip na dárek, nejen pod stromeček.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Další články autora

Doporučované

Načítám