Hlavní obsah

Vědomí sebe

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Jiří Vítek / Seznam.cz

Vědomí sebe

My ve své zdravé sebehodnotě a sebevědomí nemáme potřebu, abychom se zalíbili všem.

Článek

My ve své zdravé sebehodnotě a sebevědomí nemáme potřebu, abychom se zalíbili všem. Náš život se nemusí líbit kdekomu. Má se líbit především nám samotným. Být sám se sebou v souladu. Rovnováze, chcete-li. Můžeme ji udržovat.

Protože pocit vnitřního klidu je tak léčivý. Udržuje nás v harmonii každého okamžiku. A my si ho všímáme a prožíváme jej. Podívat se na ten okamžik ze všech stran a uchovat si jej v naší paměti.

Je to náš život, co tu žijeme. Prožíváme. Je to prožitek života skrze sebe.

Ta energie prožitého se nám zpět vrací jako harmonická síla. Omývá naše jemná těla a občerstvuje je tou energií. Ta se znovu-obrozují.

Každá buňka v těle se touto výživou obnovuje a omlazuje. Máme v rukou, v mysli, v srdci tuto blahodárnou energii. Proudí námi uvnitř a rozšiřuje se navenek. Je tichá, zářivá, jasná a jednoduchá. Neubližuje.

Proléčuje naše dávné strachy a dává nám pocit bezpečí, kterým jsme. Uvnitř.

Obtěžující myšlenky se snaží dotírat jako mouchy, co se stahují před vnějším chladem dovnitř. Naše hranice ukotvené v našem vnitřním prostředí nedávají jim šanci. Hranice stojí a mouchy padají.

Naše čistá esence je tím vítězem. Jsme tím. Uvědoměním si sebe.

S úsměvem AnJel.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Další články autora

Doporučované

Načítám