Hlavní obsah

Rozhodnutí zdravého rozumu.

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Seznam.cz

Kdo šetří má za tři.

Kdo chce kam, položme mu tam.

Článek
  • Vážení řekněme si upřímně. Že ani sám pan Babiš nečekal, že by Ústavní soud mohl rozhodnout jinak. Taky se sám ani pod Ústavní stížnost nepodepsal. Vždyť zde jde pouze o výsledky příštích parlamentních voleb. No a každý hlas dobrý. Těch pár drobných detailů nemohlo zákona ohrozit. I sám pan Babiš by si musel hodně lámat hlavu, kde sehnat peníze až bude opět premiérem.
  • On totiž zákon o valorizci důchodů který byl přijat za vlády pana Babiše, byl šílený. Nikdo v té době s tak strašnou inflaci nepočítal.
  • Já si myslím, že se rozhodně naši důchodci, kteří před odchodem do důchodu radne platili daně. Dnes nemají špatně. Špatně se mají ale tzv. Vychcanci. Kteří po revoluci přestali pracovat, zakládali různé firmy, ale především přestali platit statu daně. No a dnes naříkají, že jim stát dal malý důchod. To jsou ti nedocenění důchodci.´

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám