Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Svatba v zahraničí: Písečné pláže v Karibiku nebo chrám Kyoto v Japonsku připraví dokonalý zážitek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay/Public domain

Svatba v zahraničí se stává stále populárnější volbou pro páry, které touží po unikátním a nezapomenutelném svatebním dni. Svět je plný nádherných destinací, které nabízejí kouzlo, romantiku a vzrušení pro váš mimořádný okamžik.

Článek

Vstup do manželství je jednou z nejdůležitějších chvil v životě a mnoho párů touží po tom, aby tato událost byla zvláštní, jedinečná a nádherná. Plánování svatby v zahraničí může být náročné, ale výsledek stojí za to. Nezapomenutelné okamžiky v romantickém prostředí ve vás zanechají vzpomínky na celý život. Ať už si vyberete exotiku, historii nebo přírodu. Světová místa nabízejí mnoho možností pro váš vysněný svatební den. Podívejte se na několik nejromantičtějších světových míst, která byste mohli zvážit pro svou svatbu v zahraničí:

Santorini, Řecko: Tato malebná řecká ostrovní destinace je známá svými bílými domky s modrými střechami, úchvatnými výhledy na Egejské moře, s krásnými západy slunce a písečnými plážemi. Svatba na útesech v Santorini bude jistě nezapomenutelným zážitkem s romantikou a neodolatelnou gastronomií.

Paříž, Francie: Město lásky a světelných záblesků je ideálním místem pro romantickou svatbu. Od ikonické Eiffelovy věže až po nádherné pařížské zahrady, dlážděné uličky a levandulová pole v Provence. Paříž nabízí nekonečné možnosti pro svatební oslavu a líbánky. Francouzské restaurace jsou pro gurmány plné dobrého jídla a vína.

Foto: Pixabay/Public domain


Bali, Indonésie: Exotická krása na Bali vás okouzlí svými palmovými plážemi, luxusními letovisky a duchovní atmosférou. Svatba na pláži s bílým pískem pod palmami nebo ve venkovských rýžových polích bude jako pohádkový sen. Prostě tato nádherná a romantická krajina s bílými šaty nevěsty dokonale ladí.

Amalfi, Itálie: Jedno z nejkrásnějších a nejromantičtějších pobřeží v Itálii se nachází uprostřed pohádkově kouzelné krajiny. Pobřeží Amalfi nabízí úchvatné výhledy na Tyrhénské moře, malebné vesničky a útesy. Svatba na italském pobřeží bude spojením luxusu, krásy a vynikající italské kuchyně.

Havajské ostrovy, USA: Pokud toužíte po svatebním dni v ráji, Havajské ostrovy jsou ideální volbou. Bílé písčité pláže, tyrkysové vody a tradiční havajské obřady přidají vaší svatbě exotický nádech. Ceremonie na pláži nebo pod vodopádem budou ohromující. Pláže jsou považovány za jedny z nejlepších na celém světě. Destinace jsou velice oblíbené a jsou také ideálním místem pro líbánky. Zažijete zde skutečný tropický ráj.

Foto: Pixabay/Public domain

Kyoto, Japonsko: Město Kyóto je plné krásných chrámů, zahrad a tradiční japonské architektury. Svatba v tradičním kimono nebo ve starobylém chrámu bude spojením netradiční elegance, kultury a nezapomenutelných dojmů.

Dubrovník, Chorvatsko: Dubrovník je známý svými úzkými uličkami a půvabným přístavem. Je to úchvatné město s tajuplným historickým středem. Svatba ve středověkém opevněném městě bude nesmírně atmosférická. Je jednou z nejoblíbenějších destinací s výbornou kuchyní.

Foto: Pixabay/Public domain

Malé antilské ostrovy, Karibik: Karibik nabízí mnoho úchvatných ostrovů s bílými plážemi, tyrkysovými vodami a palmami. Svatba na jednom z vybraných vám pro váš velký den může zaručit krásu rajské přírody. Ostrovy jsou proslulé svými mořskými plody, takže vy a vaši hosté si můžete pochutnat na vynikající hostině.

Bora Bora, Francouzská Polynésie: Bora Bora je synonymem pro luxus a exotiku. Svatební obřad na bílých plážích, okouzlujících bungalovech nad tyrkysovými vodami a pod palmovými stromy zaručeně ohromí vaše hosty. Svatební obřad v zahraničí může být nezapomenutelným zážitkem nejen pro vás, ale i pro vaše hosty. Vyberte si místo, které rezonuje s vámi a vaším partnerem a vytvořte si svůj vlastní pohádkový svatební příběh.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz