Hlavní obsah
Lidé a společnost

Veronika Žilková prý tají svatbu s Holomáčem. Ta měla proběhnout v naprostém utajení

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Wikimedia commons/Public domain

Tvrdila, že další svatbu nechce. Možná ale jen chtěla mít klid na přípravy. Proslýchá se totiž, že se herečka tajně provdala za svého přítele, hudebníka Josefa Holomáče!

Článek

Možná už ani sama nečekala, že někdy pozná takového muže, jakým je hudebník ze skupiny Argema Josef Holomáč. Herečka Veronika Žilková se prý lásce s ním dlouho bránila a označovala ho jako kamaráda, ale nakonec zjistila, že jí to nestačí. Od začátku letošního roku už je pro ni partnerem a nejspíš i spřízněnou duší. A dnes?

Anonymní zdroj z jejího blízkého okolí tvrdí, že je už dokonce pár týdnů manžel! Svatba měla proběhnout v naprostém utajení jen se svědky. Opravdu se Veronika Žilková počtvrté v životě vdala? „Manželka už jsem byla třikrát, jednou vdova a to stačí. Je fajn mít kluka, takže já mám kluka,“ prozradila před nedávnem. Možná ale jen v tu dobu potřebovala klid na výběr svatebních šatů a na všechny přípravy spojené s obřadem.

Dokonale utajená svatba s Holomáčem ?

Zřejmě si jednoho dne uvědomila, že je škoda se bránit takovému kroku. Když se milují, proč tomu nedat oficiální status. Pokud to ale udělala, může si být jistá, že jí zůstane Holomáč věrný? Samozřejmě nemůže. Když si před lety brala herce a diplomata Martina Stropnického, také si myslela, že je to její poslední svatba. Doufala, že se provdala za někoho, s kým jí to vydrží už napořád. Dlouho to také vypadalo, že tomu tak opravdu bude, jenže najednou nastal velký šok.

V březnu 2022 dostala Žilková email, ve kterém jí manžel přiznal, že už ji nemá rád a omlouvá se. Za vším byla mladší milenka Markéta Horňáková. Rozvod se poté táhl dlouhé měsíce, řešilo se hlavně výživné pro tehdy ještě nezletilou dceru Kordulu. Nakonec herečka podepsala pro ni nevýhodnou dohodu. Byla už ze všeho vyčerpaná a nechtěla to prodlužovat. Docházely jí také peníze na právníky, které potřebovala.

Bude konečně šťastná

Pak ale jednou potkala Josefa Holomáče a okamžitě věděla, že je to chlap do nepohody. Postupně se společně objevovali na různých akcích a Holomáč působil jako její ochránce, který nechce být středem pozornosti. Takového muže Žilková v té době potřebovala mít po svém boku. Postupně se poznávali a bylo jim spolu hezky. Jestli se před pár dny opravdu vzali, nezbývá než jim to přát. Oba se k tomu dodnes nevyjádřili, tedy zůstává otázkou, jak to vlastně je. A ve finále je jedno, jestli se vezmou, nebo ne. Herečka už v životě opakovaně před oltářem skončila, ale nakonec z toho byl vždy rozvod. Ten poslední je ještě stále dosti čerstvý a určitě na něj ještě dodnes nezapomněla.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz