Hlavní obsah
Názory a úvahy

Oploťme Maďarsko. Ruská kolonie musí pryč z Schengenu

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Seznam.cz

Maďarsko, stát pomáhající ruskému terorismu. Zní to přehnaně? Bohužel tak vypadá dnešní bezpečnostní realita střední Evropy. Viktor Orbán do Evropy pouští ruské nepřátele.

Článek

Jak víme, Rusko se intenzivně snaží po Evropě páchat sabotážní a teroristické činy. Od našich Vrbětic tu byly útoky na bulharské muniční sklady, polské sklady zásob, nebo na pražské autobusy. Ruský stát také provádí sérii útoků přímo v evropských městech.

Tedy shrnuto: Rusko se chová jak teroristický stát, který do Evropy vysílá vrahy.

Maďarský stát vedený Viktorem Orbánem Rusku slouží, protože za to dostává zaplaceno. Jednoduché schéma: maďarský premiér udělí obrovskou zakázku Rusku na jadernou elektrárnu, Rusko na oplátku za tyto peníze maďarských daňových poplatníků kontraktuje firmy maďarských oligarchů, kteří to pak Orbánovi a jeho mafii doplatí.

Maďarský stát tak funguje jako ruská kolonie, která Moskvě pomáhá dle potřeby.

Při stavbě jaderné elektrárny Paks 2 tak do Maďarska přijede příští rok tisíc „techniků“ Rosatomu, což je ruská státní firma starající se i o ruské jaderné zbraně, kterými nám Moskva vyhrožuje, že nás vyhladí. Ti budou mít schengenská víza, takže díky Orbánovi budou moci vykonávat špionáž, sabotáže nebo terorismus po Evropě. Přesně o to se Rusko a jeho mafie v Česku snažili dosáhnout u našich Dukovan. Naštěstí jsme se ubránili.

Jenže to není vše. Maďarsko nově spouští další program na vpouštění ruských nepřátel do Evropy bez jakékoliv reálné kontroly, formálně je to na nábor nové pracovní síly. Ale Rusové nebo Bělorusové nemusí prokazovat, že nějakou práci mají. Takže nás čeká záplava ruských nepřátel pracujících pro nepřátelské zpravodajské služby, které nám Maďarsko pustí do Evropy.

Měli bychom ruské Maďarsko oplotit.

Tedy vyhodit ze Schengenu.

Viktor Orbán není žádný vzorový konzervativec. Je to plnohodnotný sluha teroristického Ruska, který systematicky pracuje proti bezpečnostním zájmům evropských demokracií, tedy i nás.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz