Hlavní obsah

Spanilá jízda karavanů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Česká národní asociace kempingu a karavaningu

Spanilá jízda karavanů

Desítky karavanů se pokusí v sobotu 13. dubna vytvořit rekord v nejdelší souvislé koloně obytných vozů.

Článek

V čele spanilé jízdy, na kterou se společně vydají, pojede červený karavan jménem Brouček z roku 1972 , okolo kterého se točí děj nové komedie Prázdniny s Broučkem v hlavních rolích s Bárou Polákovou a Lukášem Příkazkým. Ford se stal nejen filmovou hvězdou, nyní má možnost zapsat se i do České knihy rekordů. Jestli se mu to podaří, se ukáže právě v sobotu 13. dubna v Heřmanově Městci, kde budou k vidění díky účasti tuzemských i zahraničních příznivců karavingu nejrůznější modely aut od těch nových až po ty, které mají už něco najeto. Akci si přitom nenechají ujít ani samotní tvůrci filmu. Spanilá jízda pojede z Heřmanova Městce z Autokempinku Konopáč do Chrudimi a 30 km okruhem zpět. Akci pořádá u příležitosti premiéry filmu Česká národní asociace kempingu a karavaningu a zúčastní se jí přes 100 posádek, kterým budou karavany vysvěceny před startem děkanem P. Adrianem Jaroslavem Sedlákem.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Česká kniha rekordů

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz