Hlavní obsah

Herečky erotických snímků jako oběti pokrytectví

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: https://id.m.wikipedia.org/wiki/Mia_Khalifa

Na erotická videa se dívá drtivá většina populace. Někdo filmy užívá kvůli samotě, dopaminu, některé páry jako zpestření. Měli bychom tedy být rádi, že v nich má kdo účinkovat. Pociťujeme tento „vděk“?

Článek

Vnímání erotiky a sexu se ve společnosti během let neustále mění. Byla období, kdy sex absolutně nebyl tabuizován, období, kdy byl vrchol neslušnosti, když žena ukázala nahé nohy - a jsme zde, v době erotických snímků číhajících na každém koutu internetu, a vidět na ulici „úsporně“ oblečenou ženu už není nic neobvyklého.

Sexuální výchova ve školách je, naštěstí, naprostou běžnou záležitostí. Na internetu najdeme nespočet stránek s erotickým obsahem a e-shopy s erotickými pomůckami. Články, které nám mají pomoci s kvalitnější sexuálním životem, zážitky.

Je to dobré, ne? Lidské tělo už není bráno jako nástroj hříchu, nemusíme se bát o sexu mluvit, a máme dokonce herce do snímků, které si můžeme kdykoliv pustit, že?

To je ale dobře, že někdo má odvahu v takových videí účinkovat, a my se máme na co podívat! Nebo ne?

Podívej se na profily hereček z těchto snímků na sítích, kdo se odvážíš - a uvidíme prvotřídní pokrytectví.

Zadej jméno do googlu - a vyběhne ti x urážlivých, posměšných článků (u nás v českém rybníčku jsou nejčastější oběti těchto špinavostí Lady Dee, a Daisy Lee. Drahomíra Jůzová a Karolína Urbánková, pravými jmény) na tyto herečky.

Urážky, že je daná žena vlastně jednoduchá, že umí jen „roztáhnout“, že je špína, v případě Lady Dee, po oznámení jejího těhotenství, jí lidé posměšně psali, že je její dítě určitě „pracovní nehoda“, nebo ho naopak litovali, jak špatnou matku údajně bude mít a jak se bude stydět.

Dobře, pojďme se zamyslet.

Ty ženy si vydělávají statisíce měsíčně - méně známé - a vydělávají si to za něco, co děláme doma (pravděpodobně) všichni - a nebýt jejich ochoty v tomto průmyslu pracovat, nebylo by možné se na taková videa dívat.

Není tedy těžce pokrytecké tyto ženy urážet?

Máme tak pokročilou dobu, že hlásáme, že každý může být, kým chce, každá žena se může rozhodnout, pro jakou kariéru chce - a pak nadáváme na ženy, které se živí svým tělem?

Je to jejich volba, hlásáme, že máme dobu nanejvýš tolerantní, nikomu tím neubližují - tak proč je máme za objekty, hůře, za méně než špínu z bot?

Nebýt jich, na žádná videa bychom se nepodívali. To je, v tomto článku provokativně řečeno, holý fakt.

Anketa

Sledujete erotické filmy, videa?
Ano, často
50 %
Někdy
50 %
Nedívám se, nezajímají mne
0 %
Celkem hlasovali 2 čtenáři.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz