Hlavní obsah
Seberozvoj

Vash spustil výzvu, která Čechům pomůže nakopnout duševní zdraví. Zapojilo se už 30 000 Čechů

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Chmarjaa

Máte pocit, že jste zahlceni stresem, úzkostí a ztrácíte motivaci? Máme pro vás skvělou zprávu – 7. října odstartovala výzva Společně Kupředu, která je tady, aby vám pomohla nakopnout nejen psychiku, ale i celkovou pohodu.

Článek

Co je na tom nejlepší? Je zcela zdarma a otevřená pro každého! Nezáleží, jestli jste student, manažer nebo rodič – stačí chtít na sobě pracovat a vydat se na cestu k lepšímu duševnímu zdraví.

Proč do toho jít?

Výzva Společně kupředu je vytvořena tak, aby vás nejen bavila, ale zároveň vás pomalu a nenápadně posouvala k zdravějšímu a šťastnějšímu životu. Ať už bojujete s prokrastinací, tlakem ze sociálních sítí, nebo jen potřebujete znovu najít motivaci, tahle výzva vás dostane zpět na správnou kolej. Krok za krokem budete zlepšovat své návyky a budovat sebedůvěru – a to vše v gamifikované a zábavné formě, která vás udrží motivované.

Každý týden vás čeká nová úroveň aktivit, které posílí vaši psychickou i fyzickou pohodu. A abyste měli ještě větší motivaci, pro jednoho z účastníků, který projde celou výzvou, je připravena úžasná cena – dovolená na Maledivách.

Do výzvy se zapojují i školy

Do výzvy Společně kupředu se můžete zapojit s pocitem, že na to nejste sami! Václav Tomanec říká: „S radostí vidíme, že se k nám přidávají i školy, jako Gymnázium a jazyková škola Zlín, Univerzita Tomáše Bati a Gymnázium a ZUŠ Šlapanice. Tato iniciativa spojuje celou komunitu, která se společně usiluje o zlepšení duševního zdraví nás všech. Věřím, že když se spojíme, dokážeme vytvořit prostor, kde si budeme navzájem pomáhat a inspirovat se na cestě k lepšímu životu.“

Kdo za tím stojí?

Za celou výzvou stojí Václav Tomanec, kouč osobního rozvoje s bohatými zkušenostmi. Václav už pomohl více než 5 000 lidem z 65 zemí světa, a aktivně se věnuje tématům, jako je duševní zdraví, motivace a seberozvoj. Založil projekt The One Percent, který má za cíl podporovat lidi na cestě k osobnímu a profesnímu růstu a se kterým se stal partnerem organizace Všímavec. Ta podporuje děti v meditaci a duševním rozvoji na vybraných základních školách.

Připojte se i vy!

Výzva Společně kupředu začíná 7. října a potrvá 28 dní. Můžete se přihlásit i během jejího trvání, nejzazší termín je 28. října. Stačí navštívit Spolecnekupredu.cz a udělat první krok k lepšímu já. Nebudete na to sami, aktuálně se stanete součástí silné komunity s více než 25 000 členy!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám