Hlavní obsah

Vyplácejte je v rublech. Gaunery.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kremrole, nebo kremloboti..zkrátka všichni ti, kteří „mají svůj názor“ takový, že straní Rusku v konfliktu s Ukrajinou, jsou pro mnohé z nás, kteří jsme na straně okupované a terorizované Ukrajiny, problém. Nemusí být.

Článek

To co předvádí Okamura a jemu podobní se řešit dá. A podle morálního hlediska zcela oprávněně. Já po těch lidech chci jen to, aby přijali zodpovědnost za své „názory“. Aby přestali parazitovat na DEMOKRACII. Ona není sice dokonalá, ale zcela určitě je právě tahle demokracie chrání víc, než si zaslouží. A ano. První krok může být…

... nechť za svá slova nesou odpovědnost! Zakažme jim vlastnit jakoukoliv jinou měnu, než RUBL. Ať si poradí! Přísahám, že by tento krok zcela zásadně zalepil velkou díru státního rozpočtu. Vylepšil jeho bilanci, ale především, stát by už konečně řekl dost páté koloně, která se třese na to, aby u nás zavládl chaos a občanská válka. Sice by netrvala dlouho a tahle minorita by byla relativně rychle a efektivně odstraněna, ale i tak by to mohlo zanechat citelné šrámy.

A tady na tomto místě vyzývám každou Kremroli: Neparazitujte na Západu a pořiďte si nejen jídlo a nocleh v průměrném ruském standartu, ale i počítačovou, hygienickou a zdravotně-sociální úroveň. A víte co? Jděte do Ruska. Já jsem přesvědčený o tom, že kdo skutečně chce svůj ruský svět, Rusko si najde sám. Nakonec, je to největší země na světě. Zabloudit je nemožné. Furt na východ.

Za sebe říkám zcela rezolutně: Pokud se naše demokracie vzdá představy, že lidé za své „názory“ neponesou faktickou odpovědnost v reálném světě, brzy bude konec demokracie jak ji známe. Naučme tyhle hlupáky a zmanipulované zoufalce tuhle lekci: “ Nevoní ti Západ? Začni žít jako východ. A pokud budeš opravdu pořád prudit a vyhrožovat (jako Putin), dostaneš lekci o skutečném východu.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz