Hlavní obsah
Sport

Krejčí nejoblíbenější posilou. Sparťané zaplavili sítě Girony

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pexels

Tisíce reakcí českých fanoušků, především těch sparťanských, zaplavilo sociální sítě španělské Girony, kam Krejčí přestoupil ještě před zahájením EURO 2024.

Článek

Už tomu budou dva měsíce, co sparťanský kapitán přestoupil do španělské Girony. Tedy třetímu týmu minulého ročníku španělské ligy, který si v letošním roce zahraje základní skupinu Ligy mistrů.

U takových přestupů samozřejmě bývá častý jev příliv fanoušků bývalého klubu, kteří chtějí podpořit svého hráče. Ten však po pár dnech velmi často opadne, ale tady to trvá už téměř dva měsíce a fanoušci stále posílají lásku svému kapitánovi. Příspěvky na kterých je Láďa mají zdaleka největší počet reakcí fanoušků, a to někdy až násobně větší. Marketingový tým to samozřejmě vidí a tak mu v předsezónním PR dává hodně prostoru.

Komentářů jsou stovky pod fotkou, pod videem i tisíce.

To potvrzuje i následující vzkaz: „Zdravím Vás fanoušci, děkuju za velkou podporu jak mojich sociálních sítí, tak Girony. Díky tomu můžu nahrávat teďka pro Vás vzkaz v češtině. Díky moc, teď jsme na soustředění, kousek od Girony. Čekají nás první přáteláky, moc se těším na novej start. Tak třeba se tu někdy vidíme a těším se na vás. Zdarec.“

Girona totiž není žádný klub plný hvězd. Jako největší hvězdy lze považovat ukrajinské duo Dovbyk – Tsygankov. Oba v základní sestavě reprezentace Ukrajiny, Dovbyk byl dokonce v minulém roce nejlepším střelcem španělské ligy. Ale není to formát nějaké velké superhvězdy, kterou by celý klub zbožňoval. Potenciál pro to určitě bude mít další nová posila Donny van de Beek, ten se však bude muset nejdříve dostat z nekonečného kolotoče zranění.

Dle webu Transfermarkt je Krejčí 6. nejdražším hráčem kádru s hodnotou 10 mil EUR. A se svými 101 tisíci fanoušky na Instagramu jedním z „nejsledovanějších“ hráčů kádru.

Krejčí už má za sebou také první přátelské utkání proti Montpellieru. Nastoupil v základní jedenáctce a odehrál 64 minut.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz