Hlavní obsah
Finance

Největší výplata v historii! Na kolik si o víkendu přijde Karlos Vémola?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Seznam.cz

Peníze. A samozřejmě se řeší i ve sportu. Možná hlavně ve sportu. Na pohádkovou výplatu si brousí zuby největší česká hvězda bojového světa Karlos Vémola.

Článek

Už v sobotu 8.6.2024 nás čeká zápas s titulem Odveta století. Zápas mezi největší českou a slovenskou hvězdou bojové scény. Karlosem Vémolou a Attilou Véghem.

Je to necelých 5 let od jejich prvního zápasu a za tu dobu se samozřejmě vše posunulo. Karlos Vémola už v té době byl nejlépe placeným bojovníkem v Česku a na Slovensku. Několikrát se vyjádřil, že jeho výplata za zápas století v roce 2019 byla kolem jednoho milion korun.

Karlos Vémola se ve svém podcastu vyjádřil, že za zápas v roce 2024 bere až pětinásobek své tehdejší výplaty. Pokud bychom šli jednoduchou matematikou, tak víme, že se pohybujeme někde kolem 5 milionů korun za zápas. Spolumajitel a promotér Pavol Neruda pro šport SK potvrdil, že se opravdu jedná o největší výplatu v historii bojových sportů na našem území. „Ano, je to víc, než 100 tisíc EUR, ale konkrétní částku nemohu specifikovat“.

Zajímavá podmínka Karlose Vémoly.

O zápas s Attilou Véghem stál tak moc, že netrval na své standardní smlouvě. Požadoval pouze, aby dostal stejnou výplatu jako jeho soupeř. Pro jeho štěstí je Attila Végh evidentně výborný vyjednavač a oba se tak společně stali nejlépe placenými bojovníky v historii bojových sportů u nás.

Anketa

Co si myslíte o odměně obou zápasníků v hlavním zápase?
Dostačující, odpovídá realitě
0 %
Měli by brát větší odměnu
0 %
Měli by brát menší odměnu
100 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovali 2 čtenáři.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz