Hlavní obsah
Lidé a společnost

Kdysi krásná modelka si kvůli své posedlosti plastikami znetvořila obličej

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay/Pexels

Korejská modelka Hang Mioku byla nádherná, přesto propadla plastickým operacím. Když už ji odmítali i lékaři, vzala věci do vlastních rukou. Dnes je její tvář nenávratně znetvořená.

Článek

Krásná i bez jediné plastiky

Korejská modelka Hang Mioku se narodila 8. července 1963 a již od dětství bylo všem jasné, že z ní vyroste krásná žena. Přesto se však ve svých osmadvaceti letech uchýlila k první plastické operaci, ačkoliv ji vůbec nepotřebovala. Jenže výsledek operace ji natolik uchvátil, že začala být plastickými operacemi obličeje posedlá. Když už si nechala vpravit do obličeje tolik silikonových injekcí, že už i lékaři odmítli provést další estetický zákrok, rozhodla se Mioku vzít věci do vlastních rukou…

Ze silikonu přešla na stolní olej

Zpočátku alespoň Mioku používala k vlastnoručním úpravám svého obličeje tržní silikon, ale kvůli jeho vysoké ceně se pak rozhodla ušetřit tím, že místo něj bude používat obyčejný stolní olej. Již za velmi krátký okamžik po aplikaci oleje do jejího obličeje však zjistila, že to byl naprosto katastrofální nápad. Místo vyhlazené pleti její obličej natekl do gigantických rozměrů a opět se ocitla v péči lékařů. Tentokrát se však nesnažili její obličej zkrášlit, nýbrž zachránit. Ačkoliv v modelingu byla poměrně uznávanou modelkou, její šílený pokus se stolním olejem ji proslavil po celém světě. Alespoň se však díky tomu podařilo vybrat část peněz na reverzní operace, které musela Mioku podstoupit. Mioku skončila s natolik zdeformovaným obličejem, že ji prý v první chvíli nepoznali ani její vlastní rodiče. U Mioku byla později prý diagnostikována psychická porucha, která mohla za její posedlost úpravami.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz