Hlavní obsah
Lidé a společnost

Eva Holubová se odmlčí na sociálních sítích. Co ji k tomu vede?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Jindřich Nosek (NoJin), CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Eva Holubová byla hospitalizována kvůli plánovanému, ale náročnému zákroku v nemocnici na Homolce. Nyní se zotavuje doma.

Oblíbená herečka Eva Holubová se po týdnu v nemocnici na Homolce vrátila domů. Teď má v plánu dát si pauzu od sociálních sítí, kde je jinak velmi aktivní.

Článek

Poté, co si v září na Sicílii třídila priority a sbírala síly na náročný zákrok, strávila týden v nemocnici na Homolce. Nyní je ovšem Eva Holubová zpět doma a hodlá se soustředit na rekonvalescenci.

Vážné zdravotní problémy: výduť v hlavě

Po celou dobu pobytu v nemocnici paní Holubová se svými fanoušky na instagramu sdílela své pozitivní, ale i negativní dojmy, nešetřila děkováním personálu nemocnice i známým, ale také nám svěřila informace o svém zdravotním stavu, kdy prozradila, že příčinou hospitalizace byla výduť v hlavě, což je onemocnění cév, při kterém může výduť prasknout, dojde ke krvácení a nemocný člověk je tak ohrožen na životě.

Rekonvalescence a pauza od sociálních sítí

Dnes na mě na instagramu vykoukl příspěvek Evy Holubové o návratu domů, ve kterém fanoušky s omluvou informuje, že nějakou dobu nebude nic sdílet ani číst. Odmítá stále dokola vysvětlovat svůj zdravotní stav a prioritou číslo jedna je péče o vlastní tělo. Myslím si, že odpočinek od sociálních sítí může paní Holubové jen prospět.

Přikládám úryvek z instagramového příspěvku, ve kterém velkými písmeny zdůraznila svůj postoj ohledně nesdílení na sociální sítě. Eva Holubová se zmiňuje o pár dnech, ale o jak dlouhou dobu ve skutečnosti půjde, teprve uvidíme.

Zdravím vás z domova, ozdravuji se doma. Než se, možná na pár dní, odmlčím, neboť mám jiné povinnosti a radosti, především aby se neproměnily ve starosti, chci všem poděkovat za sounáležitost, omluvit se, že teď NEMOHU A NEBUDU NIC SDÍLET.
Eva Holubová

Slavné herečce se od fanoušků v komentářích pod jejími příspěvky dostávalo velké podpory a přání brzkého uzdravení, a já si zde dovolím citovat alespoň jeden z mnoha.

Určitě, na rekonvalescenci potřebujete klid. Obklopujte se tím, co pro uzdravení potřebujete. Jsem moc ráda, že vše dobře dopadlo a jste tak rychle doma.
Komentář na instagramu

Přesunutá divadelní představení

I já jsem věrná fanynka paní Holubové. Před nějakou dobou jsem shodou okolností byla v divadle Studio Dva na skvělé komedii Líbánky na Jadranu, které režíroval Patrik Hartl. Eva Holubová zde exceluje s Bobem Kleplem, a pokud byste na tuto komedii vyrazili, zaručeně se nasmějete. Mimochodem, dle aktuálních informací na webových stránkách divadla Studio Dva jsou představení, ve kterých Eva Holubová účinkuje, z pochopitelných důvodů přesunuta až do následujících měsíců.

Jako všichni fanoušci, také já přeji brzké uzdravení a rekonvalescenci bez komplikací. Těším se, až paní Evu opět uvidím v divadelních rolích.

Zdroj:

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz