Hlavní obsah
Umění a zábava

Trable ve StarDance: chudák Chili Ta, potrhané šaty jí to na parketu zavařily

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: NextFoto (koupená licence)

První vyřazovací večer pořadu StarDance.

Teprve druhý díl nové řady StarDance přinesl trable, při kterých si sympatická foodblogerka Chili Ta zažila krušné chvilky.

Článek

Tohle by nečekali ani v tom nejhorším snu. Po tom, co na taneční parket nastoupila vietnamsko-česká kuchařka a foodblogerka Chili Ta s tanečníkem a choreografem Jakubem Mazůchem, následovaly nezáviděníhodné, ale zároveň obdivuhodné minuty.

Nadbytečná látka

Ve valčíku, který si taneční pár připravil, nechyběla náročná choreografie včetně akrobatických prvků. Na začátku vystoupení jsme měli možnost vidět Chili zavěšenou na akrobatických šálách, ale když se z nich snažila vymanit, bylo vidět, že šaty jsou do šál zamotané a Chili čelí problému. Kuba jej sice jaksi vyřešil, ale kus utržené červené látky ze šatů se po zbytek soutěžního vystoupení plantal pod nohy a tanečníci si na něj neustále šlapali. Muselo to být vážně nepříjemné, div, že neuklouzli.

Jak řekla porotkyně Tatiana Drexler, která se kdysi sama v podobné situaci octla, je to horor, když se něco takového stane. Vietnamsko-české kuchařky a food blogerky mi bylo neskutečně líto, ale na druhé straně obdivuji, jak se oba s nastalou situací vypořádali. Fanoušci na sociálních sítích tanečníky litovali i chválili. Někteří psali, že vystoupení mělo být přerušeno a Chili s Kubou měli dostat novou šanci. To bohužel v přímém přenosu není tak snadné.

Neuvěřitelné, jak zachovali klid a prostě to dotančili… Hrůzou jsem tu nedýchala za ně, jak nebezpečně to působilo (jak následně řekla Táňa - jako na ledě). Myslím, že tím naopak získali na dalších velkých sympatiích.
Příspěvek z Facebooku na stránce StarDance

Špatně ušité šaty nebo „jen“ smůla?

Pokládám si otázku, zda měla Chili s Kubou jen smůlu, nebo se nepříjemnostem dalo předejít lepší přípravou kostýmu. Čekala bych, že kostýmy v soutěži, jakou je StarDance, budou na takové úrovni, aby vydržely i náročnější choreografie, a ve StarDance se prý za celou dobu nikdy nic podobného nestalo. No, tak doufejme, že to bylo poprvé a naposled!

Vzájemná opora

Chili po vystoupení Terezce Kostkové řekla, že valčík měl ztvárnit milostnou dekadenci plnou vážně, ale spíš to vypadalo jako domácí násilí, když se z ní Kuba snažil servat nadbytečnou látku. Dodala, že i když ji trochu popadla panika, s Kubou jsou připraveni na všechno a dokážou se opřít jeden o druhého, což je základ úspěchu.

Na závěr vkládám krátké video z instagramu od Chili, která zde v popisku celou situaci sama komentuje a fanouškům slibuje, že pokud se dostanou do finále, valčík nám ukážou znovu, snad již bez roztrhaných šatů.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz