Hlavní obsah

Jenom Smetana nenese vinu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Eliška a Damián je velká tragédie

Článek

Televize Prima se domnívá, že TV divák je nemyslící tvor, který snese všechno ?

Reklama na tuto údajnou vlajkovou loď Tv Prima byla až obtěžující. Tato vlajková loď k divákům klidnými vodami nedoplula.

Má se jednat o jakéhosi křížence romantiky a scifi? Nebo to má být pohádka?

V médiích se snesla na hlavu hééérečky Emy Smetany obrovská kritika. Že je bez emocí a.že je ještě horší herečka , než je moderátorka. To je všechno pravda.

U nás asi může být hercem úplně každý.

Ovšem nejprve tento šílený seriál někdo napsal a další člověk ho režíroval.Jinak by Smetana nemohla předvádět své herecké neumění.

Jak je možné něco takového napsat a dostat za to zaplaceno? Jak může režisér něco takového režírovat? Nepřipadali mu jednotlivé obrazy primitivní?

Padnou za tohle na TV Prima hlavy? Včera bylo pozdě. Nejedná se o první šílenost, kterou tato TV divákům předložila.Nedávno vysílaný seriál Agromatal mne jako fanouška rockové muziky urazil. Pustila jsem si první díl a po jeho shlédnutí jsem si chtěla zavolat sanitku, aby mne ihned píchli něco na uklidnění.

Kostýmy, líčení a kulisy mne připadají také šílené.

Proč se další herci po přečtení scénáře tohoto veledíla vůbec účastnili? V zahraničí bývá bšžné, že si herec přečte scénář k filmu nebo k seriálu a roli odmítne.

Dále v Turecku, nebo možná i v jiných zemích, ale já vím jen o Turecku se natáčejí seriály tím způsobem, že se natočí například 2 díly a ty jdou hned do vysílání. A další díly se natáčejí tím tempem, že se natočené díly vysílají každý týden. Dělá se statistika sledovanosti a tím se zjistí, zda se seriál líbí nebo nelíbí divákům.

Pokud nastane situace, že sledovanost není či sledovanost klesá, tak je seriál ukončen.

Turecko je továrna na seriály.Ty, které se divákům líbí mají mnoho dílů a někdy se vysílají i několik sezón. Mnoho seriálů Turci prodají do zahraničí, kde je o ně velký zájem.

TV Prima turecké seriály vysílá na své stanici Prima Love.

Na FB je několik skupin fanynek tureckých seriálů. I při opakování seriálů jsou divačky každý den na značkách.Mnoho těchto fanynek má například v mobilu jako tapetu nějakého tureckého herce či jako vyzváněcí tón určitou melodii z některého seriálu.

Má někdo jako tapetu v mobilu Smetanu nebo Urbana ? Nemá. A proč nemá ?

Protoč.

Jenže bohužel tohoto seriálu je již natočeno 12 dílů. Takže tyto díly se musejí odvysílat.

Tato vlajková loď neodpluje hned, ale až naštve ještě další diváky.

Děj seriálu proplouvá časem.Tak snad ten čas Tv Prima bude v budoucnu věnovat lepším scénářům a skutečným hercům.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz