Hlavní obsah
Lidé a společnost

Každodenní dávka Bohuša a Chlada není nezbytně nutná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bez toho se lidé určitě obejdou

Článek

Domnívám se, že čeho je moc, tak toho je příliš.

Většina lidí každý den přelétne internet a hledá nové zprávy.

V těch nových zprávách je každý den jakýsi Bohuš Matuš a jeho o 30 let mladší manželka Lucinka a občas i jejich dcera.

Do zcela zbytečných podrobností se čtenáři internetových novin a časopisů dozvídají zcela zbytečné informace o tom, že je támhle vystěhovali a že támhle si na ně sousedé stěžovali. Dnes se stěhují sem a zítra se stěhují zase jinam. Všude je něco, ale tyto osoby mají problémů nějak mnoho.

Věkový rozdíl mezi partnery 30 let může fungovat pouze někdy a na omezenou dobu a jednou dofunguje úplně.

Dále se dozvídáme o její operaci nosu a o tom, že nemůže mít druhé dítě a za týden zase to, že druhé dítě plánují.

Pan Bohuš není tak významný člověk, aby se o jeho soukromí muselo psát každý den.

Jejich soukromí je již odhaleno úplně na kost.

Proč?

Pane Bože za co ?

Další každodenní nálož zbytečných informací poskytuje médiím pan Chlad.

Richard Chlad.

Miliardář Richard Chlad.

Pan Chlad chodí s dcerou Blaženy. Ano. Letní komedie z Hoštic, které režíroval geniální režisér Zdeněk Troška jsou nadčasové a skvělé. Já je znám prakticky zpaměti a miluji je.

Není mi jasné, proč se pan Chlad nechlubí tím, co dokázala jeho snoubenka nebo v čem jeho snoubenka vlastně vyniká, že s ní plánuje svatbu ? Proč se chlubí cizím peřím a ne vlastním peřím, které si nastěhoval do chalupy a sdílí s ním lože?

Podobnost s Bohušem je ta, že u pana Chlada s jeho snoubenkou je také věkový rozdíl 30 let.

Pan Chlad se přátelí s Vlastou Hájkem. A co čert nechtěl, tak ho začne najednou z ničeho nic pan Hájek někde pomlouvat. Pomlouvá i jeho snoubenku. Je konec přátelství. Za pár dní není žádný konec přátelství, ale on mu odpustí. Ale dcera Blaženy mu neodpustí. Takže každý den jiné informace, které do sebe nezapadají, ale které si naopak odporují.

Pan Chlad má zaplacenou svatbu, dále má novou nemovitost na Kanárských ostrovech a další a další pro čtenáře zbytečné informace, které jsou servírované každý den.

Mnoho českých občanů si kupuje nemovitosti v zahraničí. Je to podle mne skvělý nápad a výborná investice. Ale o těch jiných vlastnících zahraničních nemovitostí se nikde nepíše. Seznam těchto vlastníků by byl velmi dlouhý. Píše se jen o panu Chladovi. Tyto informace jsou důležité pro pana Chlada, který žije svůj život, který jemu vyhovuje. Rozhodně nejsou tyto informace důležité pro celou veřejnost. Není nutné tento jeho soukromý život servírovat každý den.

Přej a bude ti přáno.

Dej a bude ti dáno.

Já mu to rozhodně nezávidím. Já žiji svůj život. Český národ je sice závistivý, ale v dnešní špatné době má každý mnoho svých existenčních starostí a na závist zbývá mnohem méně času.

Skutečně by bylo bylo vhodné omezit každodenní dávkování Bohuše a Chlada a vytáhnout na povrch jiné osoby. Určitě se nějaké najdou.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám