Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Sexualní turistika

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Léto je v plném proudu a sexuální turistika rovněž.

Článek

Dovolená není o tom, že přiletíme do nějaké exotické destinace a lehneme si na hotelové lehátko, budeme se opalovat a koupat v moři.

Dovolená je o zážitcích. Jedním z druhů zážitků je sex s exotickým fešákem. Emancipace podala ruku v sexuální turistice i ženám.

Sexuální turistika je novodobý celosvětový fenomén.

Je léto a sexuální turistika je v plném proudu.

V dřívějších dobách nefungoval v tak velké míře turismus jako dnes a pojem sexuální turistika nikdo neznal a nemohl znát.

Ekonomické nůžky  se mezi jednotlivými zeměmi a jednotlivými světadíly rozvírají tak, že podle mého názoru je již nikdo nezavře.

V muslimských zemích je předsvatební sex zakázaný a místní muži tak nemají prakticky žádné možnosti k sexuálním radovánkám.

Turistky jsou pro ně jedinou možností, jak prožívat sex před svatbou a nezůstat nezkušeným panicem.

Exotičtí muži bývají velmi pozorní k partnerkám a lichotky se nedají ani spočítat. Některé turistky tohle nikdy nezažily a jsou z chování místních mužů doslova nadšené.

Na jedné straně létáme například do Egypta na dovolenou do hotelu nebo mnoho lidí tam létá již do vlastního apartmánu. Obsluhuje nás krásný exotický mladý muž a další exotický mladý muž nám stele v hotelu postele a vytváří z ručníků  labutě nebo srdíčka.

V pouličních kavárnách a barech se s mladými exotickými číšníky, kteří cílí na starší evropské osamělé turistky, roztrhl pytel.

Málo turistů zná platy těchto hotelových a kavárenských zaměstnanců.Já je znám - 90 - 120 Euro měsíčně. Ano. Z toho živí celé rodiny. Opravdu.

Z těchto ekonomických důvodů velmi rádi místní fešáci vyhledávají zejména Evropanky za účelem zvednutí své životní úrovně.

I česká důchodkyně s důchodem 13 000 Kč je pro ně bohatá osoba. A česká důchodkyně lehčích mravů neodolá mladému egyptskému fešákovi.

Každý vždy hledá to, co nemá. Tyto dva nesourodé protiklady najdou v tomto vztahu to, co jim chybí . Žena bývá starší než místní playboy.

Je to jejich věc a ostatních lidí zbytečná starost. Oni žijí svůj život podle svých představ a ne podle šablony ostatních lidí.

Málo těchto vztahů vydrží i po odletu turistky z exotické destinace.

Pokud žena jede do exotické destinace pouze za účelem sexu, měla by si uvědomit i značná rizika, která jsou s tím spojená.

Jedná se o zdravotní rizika přenosu pohlavních nemocí a nemocí jako jsou HIV / AIDS a trauma, pokud vztah nevyjde dle představ sexuální turistky.

Je zajímavé, že sexuální turistiku provozují zejména ženy. Jsou ekonomicky soběstačné a touží po dobrodružství. Taková sexuální turistika u osamělých žen velmi omezuje možnost nového navázání plnohodnotného partnerského vztahu.

Muži na dovolené nenavštěvují prostitutky, které stojí u hotelových komplexů nebo na ulici. Mají strach z neznáma a hlavně z neznámých či známých pohlavních nemocí. Prostitutky jsou v exotických zemích na jiné úrovni. Dokonce je prostituce v mnoha zemích trestná. Prostituce s sebou nese zvýšený výskyt kriminality.

Další známé destinace do kterých jezdí ženy z České republiky, Německa, Spojeného království Velké Británie a Severního Irska, Ruska nebo také z Holandska jsou Kuba, Tunisko, Thajsko, Jamajka a Gambie.

Přeji všem těmto turistkám, aby se v pořádku vrátily domů.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám