Hlavní obsah

Týraná žena v Tunisu vraždila?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nikdo si týrané ženy nevšimnul?

Článek

Minulý týden jsem zaznamenala informaci, že žena v Tunisu na dovolené zavraždila svého manžela.

Nejprve neteř této ženy zásobovala média informacemi o tom, že její teta se strejdou měli harmonické manželství a nehádali se. Její teta by prý strejdu nezabila. To je hezké, že takhle mluví o své tetě, ale za jejich zavřené dveře neviděla. Angažovanost této neteře v médiích mne připadá zbytečně rozsáhlá, když s nimi na té dovolené nebyla.

Žena měla být na pedikúře a po návratu do hotelového pokoje měla najít manžela mrtvého. Na jeho krku se měly nacházet stopy po škrcení. Žena měla volat ihned své neteři, že neumí žádný jazyk a neví, jak zavolat pomoc. To mne přišlo velmi divné, protože jak se tedy domlouvala na pedikúře?

Ženu zadržela místní policie a byla odvezena do vazby.

V pondělí proběhlo soudní líčení a žena se u soudu k vraždě přiznala. Vyplavaly na povrch informace, že o 10 let starší manžel byl alkoholik a ženu měl mlátit a týrat. Každý hrnec jednou přeteče a žena vzala právo do svých rukou zrovna v Tunisu, pravděpodobně neznalá zákonů této země a neznalá úrovní a poměrů místních věznic.

Zoufalí lidé dělají zoufalé věci.

Nevíme, jak dlouho snášela manželův alkoholismus a týrání. Nevíme z jakého důvodu z tohoto nefunkčního manželství neodešla. Možná se styděla, protože tyran většinou své oběti vnucuje svojí pravdu o tom, že oběť si nic lepšího nezaslouží, protože je nejhorším člověkem na planetě. Oběti se stydí před svým okolím o týrání od partnera mluvit a nemají odvahu vyhledat odbornou pomoc. Sousedé raději dělají, že nic nikdy neviděli, protože nechtějí chodit po soudech a podávání vysvětlení na PČR nejsou zábavné. Rovněž se bojí reakce tyrana.

Tito manželé neměli spolu žádné děti. Z takového vztahu se odchází lépe.

Není mi jasné, proč jela s člověkem, který má alkohol jako svůj velký koníček na dovolenou? Jet na dovolenou s tyranem? Nechápu. Já bych nejela. No já bych ani nesetrvávala v takovém nevyhovujícím svazku.

Je otázka, co nyní ženu čeká. ? Bude souzena v Tunisu? Nebo česká justice požádá o její vydání do ČR? Bude české justici vyhověno?

Moc otázek. Na odpovědi budeme čekat týdny nebo měsíce.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám