Hlavní obsah

Nestydíte se ani trochu?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Seznam.cz

Vyfič, sám mám málo!

Je jiná doba.

Článek

Vy všichni, co jste nadávali na Miloše Zemana, který se vzdal třetiny svého platu, posmívali se mu, když brázdil rybník na Vysočině na obyčejném raftu a nelétal na Bahamy, jezdil služebním autem typu Škoda. On dával miliony korun na děti v Klokánku. Jakpak se vám líbí Vaše hlava státu, co sedí na Pražském hrad, prozatím dnes za 658 tisíc měsíčně, vozí se v nejdražším služebním autě BMW, a ještě je mu to málo, tak potřebuje pro svou manželku dalších sto tisíc korun? Mimochodem od vzniku Československa žádná manželka hlavy státu nepobírala žádný pravidelný příspěvek na reprezentaci. Holt je jiná doba! Ani jeden z nich neumí dát jednu kloudnou větu dohromady ani s nápovědou, zatímco Zeman říkal všechny své projevy z hlavy a na jedničku!!! Nestydíte se ani trochu? Kolik peněz dal tento manželský pár, tato dvojice, na děti v Klokánku nebo jinde? Tohoto pana prezidenta-generála, vidíme jen skákat z letadla a nebo se vozit na motorce. Ovšem u příležitosti 80. výročí Karpatsko-Dukelské operace v Údolí smrti nebyl, že. Proč taky? Také jsme jej viděli klanět se v Německu u pomníku wehrmachtu. A rovněž, byl v USA orodovat za Ukrajinu, a mimo jiné oslovovat budoucí voliče ke korespondenční volbě.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám