Hlavní obsah

Pep Guardiola lituje o Haalandově špatném provedení

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: GOALGONZO

Pep Guardiola: „Haaland mohl dát 14-15 gólů, nemůžu spát kvůli jeho promarněným šancím. Ale pokud jsou šance, znamená to, že Man City hraje dobře.“

Článek

„Měl neuvěřitelné momenty a mohl dát 14-15 gólů. To znamená, že hrajeme dobře.

V Haalandu jsou určité momenty, u kterých vždy poznám, jestli tým hraje dobře. Když nejsou chvíle, znamená to, že se s námi něco nedaří.

Moje rada je nekritizovat Erlinga příliš ostře. Kritizujte obránce, středního obránce, trenéra, ale nikdy útočníka, který střílí góly. Dá gól a vy pak budete v pozici, kdy se mu následky omluví.

Nemůžu spát nad Haalandovými promarněnými šancemi. Ale každým týdnem se zlepšuje. Bez předsezóny je vždycky těžší najít rytmus, protože jsme jeli do Japonska a Jižní Koreje. Na trénink bylo málo času,“ řekl trenér Manchesteru City.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz