Hlavní obsah
Práce a vzdělání

SOŠ a SOU ve Vlašimi se připravuje na Májové slavnosti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované.

Foto: Foto: Bc. Ondřej Pojmon

Zástupci studentských firem ve škole

První květnový den se konají každoročně ve Vlašimi Májové slavnosti. SOŠ a SOU ve Vlašimi se na ně vždy intenzivně připravuje zajímavým programem aktivit pro všechny návštěvníky slavností.

Článek

I letos se můžete těšit v areálu školy na Zámku dne 1. května na prohlídky školy, dobré jídlo ve školní restauraci, na zdobení perníčků, ukázky práce kovárny, na přehlídku zemědělské techniky a motorových vozidel. Novinkou bude i ukázka práce studentských firem, které jsou ve škole založeny v rámci vzdělávacího programu JA Czech.

Foto: Foto: JA Czech

Maskot studentské firmy HáTéčko

V rámci výuky si studenti sami založili studentské firmy, které vedou jako reálné společnosti a ve kterých trénují iniciativu, samostatnost a učí se, jak pracovat v týmu, přijímat odpovědnost a zlepšovat své odborné dovednosti. Šest studentských firem vám nabídne své výrobky.

Firma HáTéčko představí své gastro výrobky s knížkou originálních receptů, Candle Life a Candle For You nabídnou různé druhy vonných svíček a vosků do aromalamp, firma PET&MLSK má pro pejsky a kočičky vyrobené pamlsky a pamlsovníky, firma 2BAGS tašky s různými potisky a firma s názvem Yum Yum Catering připravuje na tento den něco malého na chuť a dobrou náladu.

Přijďte podpořit jejich podnikání v rámci vzdělávání a zastavte se u jejich stánků v areálu školy. Těšíme se na Vás.

Ing. Věra Jantošová

Foto: Foto: HáTéčko

Studentská firma HáTéčko a jejich výrobky

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz