Hlavní obsah
Umění a zábava

Nathaniel Filip a Leona Šenková mají nový duet

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Historik Ondra - vlastní fotografie

Nathaniel Filip a Leona Šenková

Zpěvák tradičního popu a šansonu Nathaniel Filip a rocková zpěvačka Leona Šenková spolu nazpívali nový duet.

Článek

Pěvecky vystupoval Nathaniel Filip dlouho sám, převážně za doprovodu svého klavíristy. Posledních pět let spolupracuje s legendární Zuzanou Bubílkovou, se kterou vytvořil úspěšnou dvojici a společně vystupují s představením „Šansony a BUBU fóry!“. Toto je však jeho první spolupráce pěvecká a zároveň i první duet. Leona Šenková, finalistka první řady Československé superstar, je vynikající rocková zpěvačka. Vystupuje nejen sólově, ale v poslední době i v úspěšném projektu „4 Rockeři“.

Duet Nathaniela Filipa a Leony Šenkové se jmenuje „Nezvaný host“ a vypráví o návštěvě Melancholie. S tímto nečekaným hostem, kterého zhudebnila Leona, se nakonec Nathaniel sžije a přijme jej do svého života. Každý máme své vlastní těžkosti a je potřeba se s nimi vypořádat či je alespoň přijmout.

Klip se natáčel v překrásných interiérech apartmánu císaře Ferdinanda I. Dobrotivého na zámku v Zákupech.

Píseň má úspěch jak na sociálních sítích, tak jej můžete slyšet i v rádiích. Hudební spolupráce Nathaniela a Leony bude pokračovat i na konci roku, kdy bude mít Leona komorní koncert na Nathanielově zámečku ve Starých Ždánicích. Tento duet tam jistě také zazní.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Leona Šenková
Zámek Zákupy

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám