Hlavní obsah

Ani sestře Dominiky Myslivcové nevyšel vztah s otcem jejich dětí, Natálie zdrceně oznámila rozvod

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pexels/Monstera Production

Obě jsou krásné, chytré a úspěšné. I přesto zůstaly na výchovu svých dětí samy. Zatímco Dominika má pravděpodobně to nejtěžší za sebou, Natálie prohází velmi obtížným obdobím. Obě však vyslaly ženám vzkaz, o kterém zřejmě nemají ani tušení.

Článek

Není to tak dlouho, co Dominika Myslivcová oznámila odchod od otce svého syna. Bližší informace nijak neventilovala, pouze uvedla, že se jedná o odlišné priority a hodnoty.

Na otázky svých sledujících na instagramu odpověděla, že odešla do jiného domku v Praze, syna má v péči ona a otec se s ním může vídat kdykoliv chce.

Mezitím vše vypadalo, že její mladší sestra Natálie žije úžasný a harmonický život se svým manželem a třemi dětmi. A pravděpodobně to tak do posledních dní bylo. Když ale na instagramu oznámila velmi zdrceně rozvod, byl to jistě pro všechny sledující veliký šok.

Natálie, stejně jako sestra nezacházela do podrobností, ale uvedla následující:

„Říká se mi to prostě strašně těžko, protože ze dne na den se mi zhroutil celý svět, celý život…s Markem se budeme rozvádět. Okolnosti vám asi úplně říkat nebudu, spíš prostě jsem sedm let žila opravdu ve lži a až teď jsem zjistila kdo je Marek…bolí to a bolet to bude.“ Říka ve videu naprosto zlomená mladá maminka tří dětí.

Zároveň si smazala veškeré společné fotky.

Obě sestry na instagramu sklízí velký úspěch, ale mnohdy i kupu jízlivých, nepřejících a rýpavých komentářů. Na Natálii nenechaly nit suchou ani například Ornella a Agáta ve svém podcastu, kdy kritizovaly, jak draze Natálie obléká své děti a čím se vlastně živí. Bez ohledu na to, že její dcerka je stále malá a je s ní doma a zároveň opomněly fakt, že jí živí sociální sítě.

Ovšem v momentě, kdy Dominika oznámila rozchod, dočkalo se jí převážně podpory a Natálii přejeme to samé, neboť je to velmi čerstvé.

Nyní se začíná v komentářích na profilu manžela Natálie spekulovat o nevěře. U jeho poslední fotografie, kde je s celou rodinou, a ke které přidal komentář „moje všechno“.

Ačkoliv můžete mít na Dominiku i Natálii názor svůj, jedno se jim musí nechat. Je zřejmé, že obě milují luxus a během sdílení svých životů bylo více než patrné, že jejich partneři jsou movití. Ani jedna z nich ale není očividně ochotna zůstat v toxickém vztahu jen kvůli blahobytu a financím, což rozhodně nebývá ve společnosti pravidlem. Zejména pro Natálii to muselo být velmi složité rozhodnutí, jelikož mají s manželem společně tři děti, na které bude nyní sama. Případně s pomocí své rodiny.

Druhá věc je fakt, že ani jedna z nich neřekla veřejně křivé slovo proti tatínkovi svých dětí. A z toho by si mnohé celebrity i (ne)celebrity mohly vzít příklad.

Natálce přejeme, aby bolestivé období brzy přešlo a ona se opět mohla radovat a žít život, který by si přála.

Zdroje:

Instagram Natálie Mikulenka Myslivcové

Instagram Dominky Myslivcové

Instagram Marka Mikulenky

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz