Hlavní obsah
Názory a úvahy

Co mají společného Simona Krainová a Nela Slováková? Jsou sexy, bohaté a šikovné, což mnohé štve

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay

Foto ilustrační

Nela Slováková a Simona Krainová. Dvě ženy českého showbyznysu, které umí pořádně rozdmýchat vody našeho malého rybníčku. Jsou krásné, zatraceně sexy, bohaté a hlavně pracovité a šikovné. Čas od času provokativní, a to mnohým nedá spát.

Článek

Obě tyto ženy se rovněž dají považovat za královny sociálních sítí. Stačí jeden příspěvek, jedno jejich vyjádření a strhne se lavina stovek komentářů, přičemž mnoho z nich je jízlivých, kritizujících až nenávistných a já se ptám proč?

Simona Krainová

Krásná múza, maminka dvou chlapců, inspirující modelka, podnikatelka a žena, která je prostě svá. Oslavila padesátiny a přesto by strčila do kapsy kdejakou dvacítku. Její tělo je snem každé ženy a pochopitelně i muže.

Žije si snový život, cestuje, užívá si, ale zároveň usilovně pracuje. A co je nejlepší? Všechno si vydřela sama, nic z toho jí nespadlo do klína a věřte, že za jejími úspěchy je velký kus náročné práce a nesmírné úsilí. Nebo si myslíte, že takové tělo je práce genetiky?

V tom našem Česku má stále velmi lukrativní nabídky a zářila i za velikou louží, kde v minulosti oslovila nejprestižnější značky.

V oblasti modelingu a módy se pohybuje roky, a i přesto sklízí na sociálních sítích kritiku a souzení. A to zejména od těch, kteří ani z jedné desetiny nedokázali to co ona. Že by závist?

Nela Slováková

Další sexy dračice, která je prostě vidět je Nela Slováková. Úspěšná podnikatelka, která je krásná, daří se jí a ke všemu si může dovolit procestovat svět. To se taky zřejmě neodpouští.

Stejně jako Simona Krainová je to dříč, který v tom prostě umí chodit a všechno si odpracovala sama. Jedinou její možná nevýhodou je fakt, že nedrží jazyk za zuby a občas si pustí pusu na špacír, a to se ovšem nelíbí těm, kterých se to týká.

A hlavně můžeme pozorovat jak tato diva roste. Je totiž schopná přiznat, že v minulosti udělala pár chyb, říct „omlouvám se, byla jsem mladá, hloupá…“ Poučit se z nich a pokračovat dál. A ruku na srdce, kdo tohle v dnešní době dovede? A veřejně?

Osobně se domnívám, že tahle žena nám ještě ukáže, zač je toho loket. Ať ji máte rádi nebo ne.

Co všechno tedy mají společného?

Když pomineme fakt, že jsou to blondýnky, obě mají vedle sebe charismatické muže, kteří za nimi stojí. A i když se někteří snaží jejich vztahy zpochybňovat nebo dokonce urážet partnera Nely, pravdou je, že pan Kozák je obzvlášť pěkný muž a je zřejmé, že to oběma klape. Což je jen další rána pro popudivé kritičky píšící nenávistné komentáře.

Obě si založily placené platformy s prémiovým obsahem a i to jim vydělává. Simona monetizuje své úchvatné fotky a Nela své myšlenky a názory. A proč by ne? Zatímco Simona je skutečný klenot modelingu, na Nely vyjádření často dychtivě čeká bulvár, který ji pak cituje při své práci. Proč by toho tedy obě nevyužily. Jak jsem psala výše, jsou to dámy, které to prostě umí. A nebojí se to dát najevo.

A co hokej?

Ačkoliv obě, jako každý jiný běžný občan, sledovaly mistrovství a radovaly se z něj, i toto nenechala veřejnost být.

Modelingová múza Simona sklidila kritiku za to, že vyplázla jazyk na fotce s Pastrňákem. Prý je nevkusná. To je jako kdyby někdo, kdo umí sotva držet vařečku, řekl michelinskému kuchaři, že neumí vařit.V závěru, asi každý by dal téměř cokoliv za to, aby byl na jejím místě.

Nela, které to vždy sluší a obléká velmi pěkné kousky, byla kritizována za to, co si vzala na hokej na sebe. (Co je komu do toho?!) Komentující pravděpodobně neunesli, že vůbec na finále je a ke všemu ve skyboxu, jaká hrůza!

Suma sumárum, obě dámy prostě mají pod čepicí a to ve velké míře štve čecháčky, zejména ženy. A přesto, že obě na komentáře reagují, prosím nenechte se zmást. Tyto ženy mají takové životy, že je nějaká závistivá tetka opravdu nerozhodí. A koneckonců je jasné, že mají pozornost logicky rády, vždyť patří k jejich práci.

A pokud se vám to nelíbí, tak se zvedněte a běžte něco dělat, ať se máte lépe a nemusíte závistivě blábolit pod jejich příspěvky.

Krásný den.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz