Hlavní obsah
Lidé a společnost

Polonahá Britney Spears válcuje internet. Z bývalé princezny popu se stala diva bez soudnosti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pexels/Rodolfo Clix

Proměna Brtiney Spears je pro mnohé zoufalá. Lidé ji přejí zbavení jejího opatrovnictví, zároveň se však princezna popu mění v neřízenou, nestoudnou střelu, která se již téměř nepodobá ikonické krásce, na jejíchž hitech mnozí z nás vyrostli.

Článek

Krásná blondýnka s okouzlujícím úsměvem, která na světě prodala více než 150 miliónů desek. Dech beroucí hlas a talent. Život na vrcholu, zvučné, nikdy neumírající hity, sláva a vyprodaná turné po celém světe. Britney Spears je ženou, kterou zná na snad každý.

Dokázala ohromit davy, vyprodat největší haly světa a doslova ovlivňovat svými hity.
Pecky Baby one more Time s klipem ze školního prostředí, Toxic nebo Oops! I did again mají stamilióny shlédnutí.

Již od útlého věku velmi tvrdě pracovala na své kariéře, často pod vlivem blízkých osob, manažerů a lidí z hudební branže. O tom, že neměla lehký život, a že si sláva a vše s ní spojené umí vybrat svou daň vypovídá šokující dokument Osvoboďte Britney Spears.

Pár let zpět odešla Britney do hudebního důchodu s prohlášením, že se tam již nikdy nevrátí. V roce 2021 bylo zrušeno opatrovnictví jejím otcem, který spravoval její finance, majetek a nakládal téměř s jakýmkoliv jejím rozhodnutím, po tom, co se v minulosti psychicky zhroutila.

Nějaký čas poté se začala B. Spears prezentovat na sociálních sítích velmi zvláštním způsobem, ačkoliv o sobě často prohlašovala, že je konečně svobodná.

Polonahé tanečky v nedůstojném oblečení a čiperná blondýnka plácající se přes hýždě. Pohled přímo do kamery a taneční kreace, o kterých se zdá, že snad nemohou patřit ženě, která byla ikona popu.

No… posuďte sami.

Těžko říct, co stojí za tímto řáděním, ale pokud je šťastná, budiž ji přáno. Na instagramu ji sleduje přes 40 miliónů uživatelů. Její účet má vypnuté komentáře, jelikož byly mimo podpory plné urážek, zoufání, zda nebylo opatrovnictví lepší a proseb, aby se sebou něco udělala.

Tak či tak bude pro mnohé pořád tou úžasnou blondýnkou, která si zaslouží pohodu a klid.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:
Královny popu

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz