Hlavní obsah

Byl mi nevěrný s kamarádkou. Řekl, ať se přidám a já to udělala, svěřila se Klára (40)

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Unsplash

Klára je s Petrem šťastná dodnes.

Jakmile se mu poprvé podívala do očí, tak cítila, že je to ten pravý. Porodila mu dvojčátka a byli krásná rodina. Jenže pak jednou přišla domů a zůstala stát s otevřenými ústy. Krve by se v ní nedořezal.

Článek

Klára byla vždy šedou myškou. Všechny její kamarádky měly dávno partnery, ale ona ne. Na toho pravého si musela počkat až do třiceti. Zrovna byla na narozeninové oslavě sama v koutě, když k ní najednou přistoupil onen pan Božský. Zpočátku se přišel jen zeptat, kam se odkládají dárky, ale jakmile se dali do řeči, oba zjistili, že se spolu mohou bavit dlouhé hodiny.

„Měla jsem pocit, jako kdybychom se znali roky. Nikdy jsem si s nikým tak nerozuměla. Navíc to byl takový fešák, měl vypracované ruce a ramena, což se mi na mužích vždy líbilo,“ pamatuje si Klára dodnes na její první setkání s Petrem.

Neměli potřebu na nic čekat

Už za půl roku byla Klára těhotná a o deset měsíců později porodila Petrovi dvě holčičky. Oba tehdy prožívali krásné, idylické období. Klára věřila, že před ní brzy Petr poklekne a požádá jí o ruku. Jenže pak přišla oslava prvních narozenin dvojčátek a všechno hezké bylo rázem pryč.

Klára na ní totiž pozvala také svou kamarádku ze školy Veroniku. Už během oslavy jí bylo nepříjemné, jak po ní Petr stále pokukuje. Ještě hůř pak snášela jeho neustálé vtipkování a lehké flirtování.

Překvapení z lásky

Když se pak Petr pravidelně večer usmíval na svůj telefon, bylo Kláře jasné, odkud vítr vane. Stále ale věřila, že si jen padli do oka a vše zůstává u vtipných zpráv. Jednou přišel Petr domů s tím, že zajistil hlídání pro děti a Kláře koupil víkendový wellness pobyt, aby si odpočinula a měla čas sama na sebe. Měla radost a věřila, že jim pár dní odloučení prospěje.

Sbalila si kufr a Petr jí objednal taxi na vlakové nádraží. Když už ale Klára nastupovala do vlaku tak si vzpomněla, že doma ve spěchu zapomněla na stole mobilní telefon. „Měla jsem v něm jízdenku, musela sem se vrátit,“ vysvětlila Klára.

Vůbec netušila, co na to má říct

Když přijela autobusem před dům spěchala ke vchodu, otevřela dveře a vyjela výtahem do třetího patra, kde s Petrem bydleli. Když otevřela dveře od bytu, zůstala ale stát s otevřenými ústy. Na manželské posteli si zrovna užíval milostné chvilky její milovaný Petr s Veronikou. Už to byl pro Kláru šok, ale ještě větší nastal o pár okamžiků poté.

„Řekli mi, že sem měla odjet a nevracet se. Ale když už tu jsem tak se můžu přidat, že si to užijeme hezky ve třech,“ popsala Klára. Zpočátku měla problém ze sebe vysoukat byť jen jednoslovnou odpověď.

Vše zlé je k něčemu dobré

Jenže pak udělala něco, co Petr ani Veronika nečekali. Svlékla se a skončila za nimi do postele. „Řekla sem si, že když si chce užít, budu u toho taky. Petra jsem milovala a nechtěla jsem o něj přijít,“ vysvětlila. Nakonec se všichni shodli na tom, že to byl nejlepší sex v jejich životě.

„Tehdy jsme s Petrem měli menší krizi. Asi si potřeboval dokázat, že po něm ženské stále jdou. Tak sem mu to nechala a všichni jsme si to užili, a dokonce si to v budoucnu i zopakovali,“ vnímá Klára Petrovu nevěru s odstupem času jako pozitivní.

Jsou dodnes spolu, a dokonce se jim před rokem narodil syn Petr. V den, kdy se Klára dozvěděla, že je podruhé těhotná, jí pak Petr požádal o ruku. Svatba je za dveřmi a oba se na ni moc těší.

Zdroj: autorský článek

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz