Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Agáta před dalším rozvodem? Dopita chce dítě, Hanychová se mu vysmála a určila si podmínky

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto/ Pavel Gwužď

Zdá se, že v manželství Agáty Hanychové se objevují velké rozpory! Ve svém podcastu prozradila, že její muž Miroslav Dopita touží po čtvrtém dítěti, pro ni to ale nepřichází v úvahu. Pak ale připustila, že by se možná nechala umluvit, ale…

Článek

Na čtvrté dítě si Agáta Hanychová troufne, když do toho s ní prý půjde i její nejlepší kamarádka Ornella Koktová. Ta má doma tři děti v podobném věku jako Agáta a často s ní sdílí strasti a radosti mateřství.

Díky podcastu si přijdou na miliony

Tohle své sdílení převedly dámy do podcastu, který jim generuje stovky tisíc měsíčně. Jsou v něm velmi otevřené, Agáta často uvádí na pravou míru bulvár a diváky to zkrátka baví. Je jasné, že by pro ně bylo nejlepší, aby měly děti ve stejnou chvíli. To by byl, panečku, obsah!

A tak se zřejmě Dopita bude muset domluvit s Ornellou, zda něco s Josefem Koktou plánují či nikoliv. Promyšlené to totiž bude muset mít tahle dvojice o něco „lépe“ - Ornella už může otěhotnět jen transferem. Nedávno se nechala slyšet, že podstoupila sterilizaci.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Ornella Koktová s manželem Josefem

Ornella má za sebou těžké porody

Otázkou je, zda by do čtvrtého dítěte Ornella Koktová vůbec šla. Už několikrát vyprávěla, že měla velmi těžké porody, všechny skončily císařským řezem a zotavení se nebyla žádná „brnkačka“. Také si ji manžel Josef neustále dobírá kvůli svému věku. Je o dost starší, a tak tu podle něj Ornella jednou zůstane sama. Ta to bere s úsměvem, zkrátka tak, jak to je.

Manžela si užívá plnými doušky, na každém videu je vidět, že je do něj stále zamilovaná až po uši a on do ní. Zda to ale znamená, že by čtvrté dítě přeci jen uvážili, to ví jen oni… Agáta má ale co se týče podmínek vcelku jasno!

Zdroj: redakce, Agáta a Ornella show, expres.cz, super.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz