Hlavní obsah
Umění a zábava

Tvůrci se dočista zbláznili? Chyby v seriálu ZOO překvapily i ty nejotrlejší diváky

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: se souhlasem FTV Prima

I mistr tesař se někdy utne! Své o tom ví diváci, kteří sice příběhy postav milují, ale neuniknou jim ani ty nejmenší detaily. Jenže to, jakým způsobem se teď tvoří zápletky a co se v ZOO děje, mnohé překvapuje!

Článek

Odchod i návrat Roberta Urbana

Soudce Petr Kříž byl tím nejhloupějším, co seriálové kuloáry kdy viděly. Doma měl chůvu, která se starala o jeho dvě děti, vídal ji každý den a měl za to, že spí s její sestrou - dvojčetem. To sice nikdy neexistovalo, ale Petrovi trvalo desítky dílů, než mu to někdo řekl. Samotného by ho to nenapadlo asi nikdy.

Diváky v té dobře překvapovalo, že si užil vášnivé chvíle s někým, kdo nosil paruku, nikdy si toho nevšimnul, ani stejné manikúry či dalších evidentních podobností. Když poté konečně dostal to, po čem toužil a Viky se mu přiznala, že ona je tou jeho vyvolenou, zamiloval se do asistentky, se kterou si udělal dítě, které snad v seriálu nikdy nikdo nenazval jménem a přestal na malého Péťu platit alimenty. Vzhledem k tomu, že je to soudce, je páchání trestného činu přinejmenším zarážející.

Divoké podnikání Viky Janečkové

Všichni, kdo mají zkušenost s podnikáním, jistě potvrdí, že je to zkrátka občas nahoru a dolů. Jenže to, co se děje kolem Viky, je už několik desítek dílů extrémně otravné.

Neustále se jí snaží někdo podrazit, chystá na ni velkou léčku, obírá ji o peníze, falšuje smlouvy… Skoro se zdá, že slečna Janečková podniká v divokých devadesátkách. Na druhou stranu je zřejmě jediná, která je obvykle na zákazníky protivná, neochotná a stejně jí chodí objednávky za miliony. Co by za to jiní dali!

Anonymní Sid

Hned v prvních dílech bylo podivné, že se snažila Sid najít své místo v profesním světě tak, že lhala své rodině o odjezdu do Los Angeles - a místo toho šla pracovat do ZOO.

Vzhledem k tomu, jak slavná její rodina má být, bohatá a uznávaná, je až s podivem, že Sid zkrátka nikdo nezná a tahle mladá dáma ani nemá žádné sociální sítě, aby ji někdo ztotožnil. Celou dobu totiž všem tvrdila, že se jmenuje Anča, což je její druhé jméno, a je to chudá holka z dětského domova. Trvalo pěkně dlouho, než na to někdo přišel.

Pracovní doba ve světě práva

Advokáti a soudci jsou zřejmě dost bledí, když viděli, jak se tady pracovalo. Ačkoliv koncipienti a začínají advokáti jsou obvykle v práci od rána do večera, v seriálu ZOO jsou všichni ve dvě doma a mají čistou hlavu.

A to nemluvě o tom, že si může soudce dovolit chůvu i hospodyni na celý den. Když totiž seriál začínal, Petr Kříž na žádném vysokém místě nedělal.

Viky jako matka

Nikdo zřejmě nechce koukat na to, jak Viky jen přebaluje, krmí a uklidňuje plačící dítě. To je jen realita, kterou znají maminky široko daleko.

Jenže vytíženou podnikatelku skoro nikdo nevidí si s malým Péťou hrát, neustále akorát hledá, kdo by jí dítě pohlídal a přehazuje ho jako horkou bramboru.

Markéty nevěra

Vzpomínáte na moment, kdy se Markéta vyspala s Markem a bylo to téma na několik dílů? Najednou to vyšumělo a nikdo o tom už nikdo nemluvil. Jaká škoda, takové dobré téma to mohlo být, kdyby tehdy dostala Markéta přes prsty! Jelikož je z ní ale teď poučená světice, tak vlastně není třeba…

Zdroj: redakce, Instagram, FTV Prima

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz