Hlavní obsah
Umění a zábava

Seriálu ZOO se diváci dočkají i během letních prázdnin

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Smutníte po oblíbených hrdinech ze seriálu ZOO? Už nemusíte! Prima se rozhodla zařadit do vysílání staré díly, kterými divákům během prázdnin připomene, co postavy od začátku prožily. A nebude toho málo!

Článek

Vzpomínáte na zlou Markétu, která toužila odstranit Viky a na její imaginární dvojče si dokonce zaplatila muže, který měl Alex zmlátit? Také měla tajný románek s barmanem Markem, nenáviděla Ilonku a Petra chtěla jen pro jeho společenské postavení. A to není jediná peripetie, kterou jsme v seriálu ZOO zažili!

Intriky Alberta Poláka

Albert Polák se tehdy snažil sbalit Sid a dostat se tak do prestižní rodiny Novotných, ředitelka Roklová bojovala se starostou a Viky milovala svého soudce až za hrob.

Seriál ZOO se výrazně změnil po odchodu Viky, když její představitelka Eva Burešová odešla na krátkou mateřskou dovolenou. Všichni sice předpokládali, že s jejím návratem dojde na sladkou romanci mezi ní a soudcem, jenže to tehdy nevyšlo.

Robert Urban měl totiž roztočený seriál Eliška a Damián, ve kterém získal hlavní roli a doufal, že sklidí ovace. Nestalo se, historický počin byl hotový propadák a získal si jen velmi málo diváků.

Co přijde po prázdninách?

Viky se konečně začne dařit v podnikání a bude se cítit konečně šťastná. Dokonce by jí měl Filip Janda požádat o ruku. To diváci, kteří si stěžovali, že poslední dobou jen fňuká, jistě ocení. Vrací se také milovaná ředitelka Roklová, ale na první pohled se zdá, že jí staronové místo moc nevoní.

Dominika a Charlie si konečně promluví o dětech, dvojčata budou dále řešit problémy s jejich podnikáním a Haďák se Sid budou pomáhat Julii, kterou ohrozí expartner. Je jasné, že se mají diváci rozhodně na co těšit!

Zdroj: redakce, Instagram, FTV Prima

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz