Hlavní obsah
Lidé a společnost

Arichtevu brání vítězka soutěže o nejkrásnější poprsí: Kubelková nazvala Blažkovou plastovým mozkem

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Celý Instagram dnes řeší jen jediné - spor Veroniky Arichtevy a Jolany Blažkové, která herečce pomluvila poprsí. A ačkoliv všichni nejsou za jedno, že by měla tahle válka být veřejná, Veronika našla zastání u slavných kolegů!

Článek

„Tvl ty kozy – hrůza, děs. Cvičení ti nepomůže,“ přišlo na Instagramu do zprávy Veronice od manželky herce Filipa Blažka ze seriálu Jedna rodina. A nejostřejší byla tentokrát modelka a moderátorka Iva Kubelková, která se do Jolany pustila také.

Pártlová upozornila na své dva šumavské chleby

„Takže každá žena, která odkojila dvě děti by si měla podle paní Blažkové nechat udělat plastový prsa?? WTF? To může vymyslet jen plastový mozek. A na ten operace neexistuje. Ať žijou přirozená prsa, hlavně že jsou zdravá. Jsi krásná, Veroniko,“ napsala Iva na Instagram. A další slavní se přidávali.

„A to neviděla Jolana moje dva šumavský chleby,“ smála se Martina Pártlová. „Boj s hejty vedu už pěknou dobu a štve mě, že pokaždé, když se člověk ozve a buď na nějaký hejt reaguje nebo ho zveřejní , otočí se to proti němu. Jako kdyby si každý měl nechat s*at na hlavu a jen všechno zkousávat, protože někdo má právo říct svůj názor. Ať je jakýkoliv. Ne. Udělala jsi správně a já vůbec nechápu kde se v lidech najednou vzala taková nenávist a takový hnus a to i u lidí, u kterých by to člověk absolutně nečekal,“ napsala Eva Burešová.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Jolana a Filip Blažkovi

Slavní litují Filipa Blažka

„Filipa je mi tedy líto,tohle bych nečekala,“ píše Mahulena Bočanová. Arichtevy se zastal také David Gránský, Zorka Hejdová nebo Denisa Pfauserová ze seriálu ZOO. „Léčení si vlastních mindráků a frustrací přes kohokoli jinýho než psychologa je ubohý. A mně se i, Verčo, líbí, žes to zveřejnila bez začernění profilu. Neberou si s náma servítky, tak proč my bychom měli,“ kvitovala jednání Veroniky Denisa.

Zdroj: redakce, Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz