Hlavní obsah
Lidé a společnost

Seriál ZOO se otřese v základech. Viky čeká žádost o ruku, Haďák upadne do kómatu

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: se souhlasem FTV Prima

V seriálu Zoo se ještě budou dít věci. Zatímco se soudce Petr Kříž zatím nevzdává nadějí na to, že ještě budou s Viky někdy spolu, Filip už spřádá plány, jak by mohl svou milovanou požádat o ruku. A to není ani zdaleka všechno.

Článek

Celou dobu se čekalo na to, až Haďák požádá svou milovanou Sid o ruku a bude svatba. Když totiž zemřel její otec Eduard, pomýšlela na děti. Chtěla tím potěšit svou maminku s babičkou. Když jí však došlo, že tudy cesta nevede, své plány změnila. A Adama to tehdy hodně mrzelo.

Stane se neštěstí

Přesto se doposud k žádnému kroku v jejich vztahu neodhodlal - a zdá se, že to ani v nejbližší době nezmění. Při neopatrné manipulaci s hady ho jeden uštkne a podle dostupných informací upadne do kómatu.

To bude pro Sid obrovská rána, ale nenechá to jen tak. Na pomoc povolá šamana. Zda ale jeho léčba bude úspěšná, to je otázkou. Snad nechystají tvůrci Haďákův odchod. Tím by jistě diváky nepotěšili.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Seriál Zoo je u diváků oblíbený

Vyhraje fotograf nad soudcem?

Viky na tom bude přeci jen o něco lépe. Dočká se totiž nejen úspěšného podnikání, ale také žádosti o ruku. Filip Janda to plánuje už nějaký čas, zatím ale neměl vhodnou příležitost. To se však nejspíš změní.

Jeho partnerce se totiž začne dařit v podnikání natolik, že bude životním změnám konečně otevřená. S Viky je to tak trochu těžké. Když není v rozpoložení, že by se jí změna hodila, okamžitě přechází do útoku. A to už Filip ví, tak vyčkává. Jenže opravdu má šanci nad soudcem, který kdysi Viky tolik zlomil srdce? Mladá žena se sice tváří, že zradu neodpouští, ale přeci jen to byla kdysi velká láska…

Zdroj: redakce, Instagram, FTV Prima

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz