Hlavní obsah
Lidé a společnost

Agátu jsem miloval vždy, řekl Dopita. Terezo, zdravím, vzkázala Hanychová jeho exmanželce

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto/ Pavel Gwužď (licence zakoupena)

Modelka a influencerka Agáta Hanychová se občas nebojí říct na plnou pusu, co si myslí. A tak, když jí manžel nahrál na smeč, nebála se pořádně „ťafnout“ jeho exmanželku Terezu. Dříve spolu měly přitom ženy krásný vztah.

Článek

Tereza Dopita byla vždy ve vyjádřeních vůči Agátě velmi diplomatická. A to i ve chvíli, kdy se jí bulvár ptal, proč její manžel přespává u své bývalé snoubenky. Tehdy vyšlo najevo, že se Dopitovi rozvádí.

S Agátou jsme měly hezký vztah, řekla Dopitová

„Podala jsem žádost o rozvod. Ale stále jsme ještě oficiálně manželé. Důvodem rozvodu je, že oba chceme od života něco jiného. Zažili jsme spolu krásných jedenáct let a náš vztah je i přes probíhající rozvod přátelský,“ prozradila tehdy Tereza pro Expres.cz.

„S Agátou jsme měly vždy hezký vztah, hlavně i kvůli Kryšpínovi. Co se týče možného vztahu Agáty s Mirkem, na to vám nedokážu odpovědět. Netuším, zda spolu něco mají nebo zda se k sobě chtějí vrátit. Vím jen, že mají dobré vztahy kvůli synovi. Ale každý potřebuje převozníka,“ dodala v září 2023. To ještě nevěděla, že Dopita bude brzy znovu ženatý muž. Agátu si vzal téhož roku v prosinci.

Foto: Nextfoto/ Pavel Gwužď

Agáta Hanychová a Miroslav Dopita

Vzkaz pro exmanželku

O svém vztahu s Agátou se zcela nečekaně nedávno Miroslav Dopita rozpovídal v podcastu své ženy, kde přiznal, že jí vždy miloval. A to nejen jako matku svého dvanáctiletého syna Kryšpína, ale také jako ženu. Hanychová zase přiznala, že ho milovala už od páté třídy. Společně se totiž znají od základní školy.

„Tak já Agátu miloval vždycky, vždycky to i zůstalo. Je pravdou, že Agáta mi dokazuje, že člověka si musíš vážit víc a víc, to slovo milovat roste. Milovat by mělo mít několik stupňů, každý den ji miluju víc a víc,“ rozněžnil se Dopita. „U každého páru by ta láska měla růst.“

„I když jsme spolu nebyli s Agátou, vždy jsem se na ni mohl spolehnout,“ složil ji Dopita poklonu. „Takže v tý pauze si ji miloval jako matku svýho dítěte? Nebo si ji tajně miloval?“ ptala se Ornella Štiková, která do stejného dílu přivedla svého manžela Josefa. „Miloval mě samozřejmě jako matku i jako ženu. Terezo, zdravím, to je tvoje bejvalá žena. Já tak miluju bejt zlá občas,“ smála se Agáta. Že už by dámy dobré vztahy neměly? Pravdou je, že teď už se vídat nemusí, a pokud jsou spolu na nože, zřejmě už to ani nic neznamená. Ani tak ale Dopitová neuslyší ráda, že byla vždy až ta druhá!

Zdroj: redakce, expres.cz, Agáta a Ornella show, iDNES.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz