Hlavní obsah
Lidé a společnost

Bojí se Sandeva, že má doma nevěrníka? S nikým se v práci nebav a mazej domů, vzkázala Prachařovi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Nextfoto/ Pavel Gwužď (licence zakoupena)

Stahují se nad láskou herečky Sary Sandevy a Jakuba Prachaře mračna? Už tolikrát se šuškalo o svatbě či dítěti, zatím se ale u nich žádné velké změny nedějí. Navíc se oblíbený herec nechal slyšet, že ho jeho partnerka drží pěkně zkrátka!

Článek

Jakub Prachař je známý vtipálek - a na paškál si bere často i svoji půvabnou partnerku Saru Sandevu. S tou se seznámil během natáčení seriálu Dvojka na zabití a od té doby jim to zřejmě klape. O svém vztahu mluví na veřejnosti jen velmi málo, ačkoliv Prachař je často terčem bulváru kvůli bývalé manželce Agátě Hanychové.

Trable s bývalou manželkou

S tou má šestiletou dceru Miu, kterou mají ve střídavé péči. Už několikrát oba dva přiznali, že jejich vztahy nejsou po rozvodu zrovna jednoduché. Je to právě to, co může mladou Sandevu rozčilovat?

Společné dítě s Prachařem nemají, Sandeva navíc ráda cestuje a Prachař se letadel bojí. Rozdílů je mezi nimi velmi mnoho. Sám herec přiznal, že svou partnerku už několikrát nabádal, aby si dobře rozmyslela, zda s ním chce zůstat. „Seznámil jsem se se Sárou, od té doby se jí omlouvám a furt jí říkám, ať se nebojí, že to bude zase jako dřív. Nerozumím tomu dodnes, na co jsem ji sbalil,“ zamyslel se.

Mazej domů!

Možná i ona sama o něm někdy pochybuje! Když si na natáčení show Máme rádi Česko přinesl Prachař svačinu, dostal k ní od Sandevy také vzkaz. „Jo, je to od mojí holky. S nikým se v práci nebav a mazej hned domů,“ stálo tam. Že by se snad bála, aby Prachař s nikým v práci moc neflirtoval? V minulosti se spekulovalo, že měl mít občas blízko k jiným ženám, i když byl zadaný. Nikdy se ale oficiálně nepotvrdilo, že by se z něj vyklubal nevěrník. Nebo snad zdá Sandeva nějaké to tajemství?

Navíc mu k svačině přihodila sójovou tyčinku. Sama přitom ví, že její partner je na sóju alergický! „To je takový pokus o atentát,“ smál se mu v pořadu Libor Bouček. „Když si dám sójovou tyčinku, mně vždycky začne otékat hlava. Za patnáct minut si nejsem podobný,“ přiznal Prachař. Otázkou tak zůstává, zda to byla Sařina pomsta nebo si ze svého partnera střílí - to by jim totiž bylo podobné!

Zdroj: redakce, FTV Prima, super.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz