Hlavní obsah
Lidé a společnost

Britney Spears byla přinucena jít na potrat. Známý zpěvák dítě nechtěl

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Freepik (AI premium license)

Ve svých memoárech zpěvačka Britney Spears mimo jiné prozradila, že během vztahu se zpěvákem a hercem Justinem Timberlakem byla přinucena jít na potrat. Je to snad důvod, proč je tahle dvojice dodnes na nože?

Článek

Tehdy probíhaly mezi dvojicí zřejmě bouřlivé hádky a podle zpěvačky Britney Spears to byla právě ona, kdo si chtěl dítě nechat. Tehdejší partner Justin Timberlake to ale nedovolil.

Žádné děti nechtěl

Byl si tehdy jistý, že jsou na dítě mladí a navíc on sám žádné potomky nechtěl. Takový názor ale nakonec překonal. Jeho novou partnerkou se stala Jessica Biel, s níž se oženil v roce 2012 v jižní Itálii. V dubnu 2015 se jim narodil syn Silas Randall, v červenci 2020 pak syn Phineas.

Někdejší popová princezna Britney ale označuje dávný potrat za jeden z nejtrýznivějších zážitků svého života. Zdá se, že ačkoliv Timberlake už dávno našel své štěstí jinde, ona se nemůže přes některé události stále přenést.

Foto: Freepik (AI premium license)

Justin Timberlake, kterého vytvořila AI

Se syny nemá Spears dobré vztahy

Nakonec se matkou ale zpěvačka přeci jen stala. S tanečníkem Kevinem Federlinem má dva syny - Prestona a Jaydena Jamese. Ti se s ní ale vůbec nebaví, protože jim vadí, jak vystupuje na sociálních sítích. Ačkoliv Spears touží po tom, aby měli dobré vztahy, chlapci ji ani nechtějí navštěvovat.

Vadí jim především pak to, že zveřejňuje své nahé fotografie. Už celé roky tak žijí s otcem. Loni Spears znovu otěhotněla se svým manželem Samem Asgharim, o dítě ale přišla. Dvojice se momentálně rozvádí po čtrnácti měsících manželství. Ani teď tak není v životě zpěvačky chvíle klidu.

Zdroj: bbc.com, nytimes.com, dailymail.com

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz