Hlavní obsah
Umění a zábava

Pagáčová bere televizní seriály útokem: Po rozpadu manželství se vrací tam, kde v pubertě začínala

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nexfoto (licence zakoupena)

Půvabná Patricie Pagáčová je v poslední době jednou z nejoblíbenějších mladých hereček. Není divu, že se o ni režiséři perou a chtějí ji takřka v každém seriálu. Co nového ji teď čeká? Zkuste hádat!

Článek

Nedávno naskočila Patricie Pagáčová do seriálu Jedna rodina, kde zazářila po boku Vaška Matějovského i Vincenta Navrátila. Navíc to není tak dávno, co v podcastu EasyCast Jakuba Kotka přiznala, že jí chtěli také do seriálu Eliška a Damián, a kdyby bývala na nabídku kývla, Emma Smetana by ostrouhala. Patricie by si totiž zahrála po boku fešáka Roberta Urbana.

Odchod před pěti lety

Její návrat do seriálu Ulice, ve kterém hrála od jeho samotného začátku, není nijak překvapivý. Ačkoliv Pagáčová celé roky po odchodu mluvila jen opatrně o tom, že by pomýšlela na návrat, její postava Terezy Jordánové byla ukončena tak, aby se mohla kdykoliv ukázat znovu.

Pagáčová odcházela před pěti lety plna očekávání, že se její kariéra bude ubírat zase trochu jiným směrem. To se jí povedlo, získala mnoho zajímavých rolí, a nedávno dokonce moderovala pořad Česko na grilu.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Aneta Krejčíková hraje v Ulici postavu Gábiny Pumrové

Zhostí se role svědkyně

Zdá se, že Tereza Jordánová by se měla vrátit coby svědek na svatbě Gábiny Pumrové! Před lety to totiž byla právě Gábina, kdo jí svědčil na svatbě s Davidem, kterého si zahrál Matouš Ruml.„Pro mě je ten návrat po pěti letech především velká nostalgie, přece jen jsem v Ulici strávila 14 let… Přijde mi, jako by se nic nezměnilo, jsou tady stejní lidé, stejné tváře, je to, jako bych se vrátila domů,“ řekla Patricie Pagáčová.

Že by po svatebním díle uvažovala o návratu své postavy do hlavního děje? To se teprve uvidí!

Pro Patricii bude návrat do Ulice jistě nostalgický, sama neprochází lehkým životním obdobím. Nedávno oznámila rozvod s manželem Tiborem, její prioritou je teď malá dcera Bibiana.

Zdroj: redakce, blesk.cz, super.cz, Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz