Hlavní obsah
Lidé a společnost

Mračna nad růžovým světem Myslivcové? Ornella Koktová tvrdí, že ji partner Dominiky balil v baru

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Tak tohle se Dominice Myslivcové určitě líbit nebude. Zatímco se snaží na Instagramu ukázat, že i ona má fungující rodinu a se synem Derianem se mají krásně, stále častěji se šíří zvěsti o tom, že to s jejím partnerem Zdeňkem žádná idylka nebude.

Článek

To ostatně nevyvrátila ani sama Dominika, která už v několika rozhovorech přiznala, že jsou někdy lepší dny - a někdy zase horší. Zatím sice nikde nebylo řečeno, že by se měla dvojice rozejít, teď ale přilila olej do ohně krásná Ornella Koktová. Ta totiž tvrdí, že na ni v baru házel očka! To ale podnikatel Zdeněk rychle vyvrátil.

Setkání v baru

O všem se rozpovídala v podcastu Agáta a Ornella, ve kterém s Agátou Hanychovou odsoudili, že Dominika o svém vztahu mlží. „Když už žije ten insta život, měla by se tam sdílet i ta pravda, přijde mi to neupřímný. Třeba ještě nejsou rozešlí, ale okomentovat to jen slovy ‚no comment‘, tak na to nemá influencer právo,“ citoval Agátu web extra.cz.

„Vztah Dominiky se Zdeňkem trochu smrdí. Nedávno jsem byla v baru a pan Zdeněk na mě hodil očička. A já poznám ty očička. Tak si říkám, co tady vůbec dělá, má být doma s tím miminem a Dominikou,“ ptala se Ornella a dodala, že ona by chození do baru svému muži netolerovala. To prý Josefovi Koktovi zatrhla hned na začátku.

Nad tím se Dominiky Zdeněk pozastavil a ptal se, proč Josef do baru nemůže, ale Ornella ano. Pravdou je, že to vědí jen Koktovi, ale jak to bylo v baru osudnou noc, to ví jen Zdeněk - a Ornella, samozřejmě.

Snad je tak u Dominiky všechno v pořádku. Je to sotva pár měsíců, co dvojice přivítala na světě jejich vytouženého syna Deriana. Dominika, která proslula svou zálibou v růžové, by tak mohla mít svět plný šedi.

Zdroj: redakce, Instagram, Agáta a Ornella, extra.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz