Hlavní obsah
Umění a zábava

Burešová přišla o kšeft snů. Bude z ní teď kartářka?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem FTV Prima/ seriál ZOO

Herečka Eva Burešová si v poslední době zřejmě tak trochu zoufá. Ačkoliv už roky hraje na Primě v úspěšných seriálech hlavní role, v tom novém s ní nikdo nepočítá. Otázkou je, zda si to tak nepřála sama.

Článek

Už za dob natáčení seriálu Slunečná si Eva Burešová přišla na miliony. Tehdy některé zdroje informovaly, že si za jeden den vydělá 16 tisíc korun, a v měsíci jich má nejméně dvanáct. Za seriál, který se natáčel dva roky, si tak zřejmě přišla asi na 4,6 mil. korun. A v ZOO by to mohlo být ještě víc. Je to důvod, proč si v novém seriálu nezahraje? Je jasné, že tím přišla o práci snů, protože by jí to hodilo pravděpodobně další miliony. Ty ale možná umí vydělat i jinak…

S Forejtem jim to klape

Je totiž možné, že už je pro Primu zkrátka moc drahá. Na druhou stranu je hlavním lákadlem pro mladé, fanoušci ji zbožňují. Byla to však ona, kdo v poslední době mluvil o vyčerpání, velkém tlaku ze strany veřejnosti, absenci soukromí. Možná, že si teď chce užívat chvíle klidu.

O novém seriálu se toho zatím přitom moc neví, měl by být však ve stylu Slunečné či ZOO. To jsou pro Primu vlajkové lodě, naopak historický počin Eliška a Damián nebo prázdninová oddychovka Zalez do spacáku s Tomášem Klusem u diváků strmě propadly.

Mnozí se domnívají, že by důvodem pauzy, kterou si teď Burešová naplánovala, také rodina. Herečka se nikdy netajila, že chce kupu dětí - a jelikož má po svém boku kuchaře Přemka Forejta, do kterého je zamilovaná až po uši, tak se rozšíření rodiny přímo nabízí. I ZOO ale začala natáčet už v požehnaném stavu, a pokud by to byl skutečně jediný důvod, proč na televizních obrazovkách končí, Prima by jí jistě vyšla vstříc. O ničem takovém však zatím Burešová sama nemluvila, ačkoliv často zmiňuje, že by se už ráda vdávala. Forejt se ale zatím k ničemu nemá.

S Primou se domluvila na pauze

„Chci se více věnovat hudbě a zpěvu. A taky rodině,“ odůvodnila, proč se s ní v novém projektu už nepočítá. To mimochodem potvrdil i mluvčí Josef Ducký, který informoval, že se Prima s Burešovou domluvila na několikaměsíční pauze, a o jejím návratu do nových projektů bude včas informovat.

Už před časem se však oblíbená herečka nechala slyšet, že by si nejraději otevřela čarodějnický krámek, kde by nejen vykládala karty, ale také prodávala vzácné kameny a bylinky. Ty naprosto zbožňuje a ve volném čase je to její hlavní koníček. Jako by jí snad už ani nedělalo herectví radost. Alespoň to před kamerou, protože na divadelních prknech je stále aktivní. Momentálně například zkouší nový muzikál Beetlejuice, kde se znovu potká po letech s Markem Lamborou. Zda ji brzy potkáme i v nějakém ezo krámku, to se brzy ukáže.

Zdroj: autorský článek

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz