Hlavní obsah
Umění a zábava

Chystá se česká verze Ruže pre nevestu. Sbalit milionáře může každá, před lety to ale dopadlo zle

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem TV Markíza

Kontroverzní show Ruža pre nevestu si překvapivě získala velkou popularitu i v České republice. A není divu - dívky, které bojují o srdce milionáře se na televizních obrazovkách neobjevily poprvé!

Článek

V Ruži pre nevestu momentálně dívky na Srí Lance bojují o srdce podnikatele Radka, který vlastní čtyři bary v norském Oslu. Dámy se mu nabízí, snaží se předvést v tom nejlepším světle, čekají, až je vezme na rande a na konci každého dílu doufají v rudou růži.

Český casting právě probíhá

Stejnou show přitom uvidíme už brzy na televizních obrazovkách i u nás! Momentálně by měl do soutěže, která nese originální název The Bachelor, probíhat casting. A z důvěrného zdroje blízkého natáčení se k nám doneslo, že některé dívky už byly i osloveny pro to, aby se soutěže zúčastnily.

Zda už je finálová sestava vybraná nebo mají ještě ženy šanci, je otázkou, ale na webových stránkách televize Nova stále možnost přihlásit se visí. A není to poprvé, co se české ženy utkají o srdce milionáře, který by jim měl přinést tu pravou pohádku, po které touží.

S milionářem to Barbaře nevyšlo

Reality show Vem si mě! si přitom někteří mohou pamatovat už z roku 2007. Tehdy si vybral podnikatel Michal Červín krásnou Barbaru Kautmanovou, se kterou měl později dceru Rozárku. A to navzdory tomu, že když měla na konci show proběhnout svatba, Barbara ho odmítla. Jejich vztah ale dobře neskončil a jeden čas plnily stránky bulváru jejich drsné boje.

Nakonec nejen, že jejich vztah zkrachoval, ale Červín nastoupil do vězení, ukázalo se, že boháčem je jen na papíře a Barbara zůstala na dceru sama. Nedostala od něj ani alimenty. Je tak jasné, že před lety výběr milionáře produkci rozhodně nevyšel a na celou show to hodilo špatné světlo. Není divu, že dlouhé roky Nova nic podobného nezopakovala. Budou mít tentokrát šťastnou ruku?

To se dozvíme už brzy!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz