Hlavní obsah
Lidé a společnost

Chystá se Prachař na žádost o ruku? Každá dívka se chce vdát, řekl o Sandevě

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto/ Pavel Gwužď (licence zakoupena)

V poslední době se zdá, že je žádost o ruku na spadnutí! Mezi Jakubem Prachařem (40) a Sarou Sandevou (26) to klape na jedničku. Vystrojí herec svou druhou svatbu?

Článek

Herečka Sara Sandeva ze seriálu Jedna rodina prý po svatbě už nějaký ten čas touží a nijak se tím netají. Dokonce už je prý její partner Jakub Prachař rozhodnutý, že tohle je ta pravá! Vzhledem k jeho bouřlivému rozvodu před lety tomu tak musí opravdu být - jinak by do veselky zřejmě znovu nešel.

Sandeva touží po svatbě

„Každá dívka se touží vdát. I Sara. A já taky nemám problém oženit se, takže ano, šel bych do toho znovu,“ nechal se nedávno slyšet a odhalil tak své plány do budoucna.

S partnerkou Sarou teď točí další seriál, u jednoho se přitom seznámili. Dvojka na zabití je dala dohromady tak, že to mezi nimi bez problému klape dodnes. Vedle sebe má jednu z našich nejkrásnějších a nejtalentovanějších hereček - a moc dobře to ví. Často si ho mnozí dobírají, jak se dme pýchou, když vedle něj Sara kráčí.

S Agátou to nevyšlo

Jedno nepovedené manželství už má přitom za sebou s modelkou Agátou Hanychovou (39), ze kterého vzešla dcera Mia (6). Nejen, že pak o dceru bojovali před soudem, také bylo zle kvůli majetku a vyrovnání za jejich společný dům.

Na ten získala Agáta peníze až poté, co její maminka Veronika Žilková (62) prodala rodinnou chalupu. Pokud se i přes to chystá Prachař do chomoutu znovu, nikdo nemůže pochybovat, že je do Sary zamilovaný až po uši!

Zdroj: redakce, super.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz