Hlavní obsah
Umění a zábava

Jakub Štáfek přiznal vztah se čtyřicítkou. Nevyšlo to kvůli dětem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Nextfoto/ Pavel Gwužď (licence zakoupena)

Herec Jakub Štáfek býval pěkný divoch. A i když je teď spořádaným manželem krásné Dominiky a hrdým otcem dcer Olívie a Jasmíny, přesto má v paměti pár zážitků, nad kterými už se dnes jen směje. A románky se staršími ženami se mu rozhodně nevyhnuly.

Článek

Je sebevědomý, pohledný a talentovaný - není divu, že na Jakuba Štáfka stály ženy odjakživa frontu. A byly doby, kdy mu to rozhodně nijak nevadilo.

O ženy nikdy neměl nouzi

V době natáčení Ulice pořádala omladina bujaré večírky, které často končily šílenou kocovinou až do druhého dne. Štáfek na to vzpomíná ale rád - a možná také proto, že mu to přivedlo do cesty mnoho zajímavých žen.

Od svých osmnácti let randil například s tajemnou Magdou, která byla jeho velkou láskou. Znali se dlouho, nakonec je ale spojil casting na nekonečný seriál Ulice, kde se potkali. Chvíli kolem sebe kroužili, až z toho byla láska. Bydleli spolu, klapalo jim to a byla pro něj velmi důležitá. „My se spolu rádi smějeme. U nás je to založené na tom, že jsme hrozní vtipálci a pořád se řehtáme,“ nemohl si tehdy vynachválit. I tady se ale potvrdilo pravidlo, že první láska bývá jen zřídka tou poslední.

Měl pletky s Agátou Hanychovou?

Přiznal ale také lásku se čtyřicetiletou ženou! „Jo, byl jsem s o sedmnáct let starší holkou. Mně bylo třiadvacet a bylo to super. Tenkrát mě to hodně bavilo,“ přiznal.Ona už dvě děti měla, bylo to složitější,“ dodal s vysvětlením, že na roli tatínka se tehdy zkrátka ještě necítil. I kdyby po něm teď starší žena jako po spořádaném otci zatoužila znovu, už má smůlu. Dominika, se kterou se poznal v maskérně seriálu Specialisté, je jeho osudovou.

Předtím ještě randil například s herečkou Monikou Timkovou, proslýchalo se také o pletkách s Agátou Hanychovou. Ty měly být důvodem, proč Jakub Prachař v půlce natáčení seriálu Vyšehrad odešel, a nahradil ho Jaromír Nosek. Nikdo se k tomu ale oficiálně nikdy nevyjádřil, a tak je to celé takové veřejné tajemství, u kterého si nikdo není jistý, jak to ve skutečnosti bylo. Zatímco ale Prachařovo manželství skončilo tak či tak, Štáfek je dnes hrdým „ženáčem“ a rodinu si užívá plnými doušky. Zdá se, že během divokého mládí si užil tolik, že dnes už ani nemá pocit, že by mu na hřišti s dětmi cokoliv utíkalo.

Zdroj: redakce, iDNES.cz, blesk.cz, ahaonline.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz