Hlavní obsah
Umění a zábava

Po konci Zlaté labutě míří Kristýna Ryška do dalšího seriálu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Nextfoto/ Pavel Gwužď

U odpočinku dlouho nevydržela! Herečka Kristýna Ryška se s koncem seriálu Zlatá labuť sice na chvíli vrátila domů do Rožnova pod Radhoštěm, kde chtěla prodávat v místní kavárně, nakonec ji však znovu zlákaly televizní kamery. Kde ji fanoušci uvidí?

Článek

Oblíbili jste si Kristýnu Ryšku jako intrikánku Irenu Maškovou? Její další role má k dámě z 30. let daleko. Zahraje si učitelku v seriálu Jedna rodina! Zdá se, že rodinný seriál, který byl původně o střídavé péči, ještě ani zdaleka nekončí. Bude právě ona tou vymodlenou posilou, která seriálu dodá to, co mu v poslední době podle diváků chybí? Někteří si totiž už dlouho stěžují, že to není ono.

V roli učitelky bude úplně jiná

„Jsem součástí Jedné rodiny, poprvé se tam objevím už za pár týdnů. Budu hrát Alici, učitelku výtvarné výchovy. Společně se mnou se v seriálu objeví také nová dekorace, a to jurta, kde budu vyučovat. Zajímavý bude také její osobní život, ale k tomu vám zatím ještě víc neprozradím,“ řekla Ryška.

V seriálu Zlatá labuť se Kristýna Ryška velmi brzy stala hvězdou první kategorie. Herečka, která se do té doby „ukrývala“ v Rožnově pod Radhoštěm a po konci v seriálu Ulice dlouho nenarazila na velkou roli, dostala takřka všechny diváky u televizních obrazovek. Kvůli náročnému dojíždění do Prahy, které zabere až čtyři hodiny, si dokonce v hlavním městě pronajala byt. Není divu, že takové odloučení bylo pro celou rodinu mnohdy velmi náročné.

Foto: se souhlasem TV Nova

Kristýna Ryška a Simona Lewandowska v seriálu Zlatá labuť

Nevydrží chvíli v klidu

Snad právě proto po konci seriálu Zlatá labuť herečka Kristýna Ryška s nadšením oznámila, že si našla v Rožnově brigádu v kavárně, bude chodit na túry a čas trávit hlavně se svou rodinou. Potřebovala trochu odpočinku. Dlouho jí to však nevydrželo.

Zdá se, že jí čeká další dojíždění. Už je na to ale dávno zvyklá. „Prostě ráno vyjedete z Rožnova do Prahy a večer se zase vrátíte. Jde to, jen ten den je pak trochu delší. Stane se, že někomu z Prahy řeknu, ať se k nám do Rožnova přijede podívat, a on mi odpoví, že je to hrozně daleko. Není to daleko! A hlavně je to moje volba, díky tomu to akceptuju lépe,“ dodala herečka. Uvidíme, čím v novém seriálu herečka diváky překvapí!

Zdroj: autorský článek

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz