Hlavní obsah
Lidé a společnost

Kde se vzala Kaňoková ze Zlaté labutě? Proslavil ji módní blog, v klipu Ektora hrála hlavní roli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Nextfoto/ Pavel Gwužď (licence zakoupena)

Ve Zlaté labuti nemá šanci ukázat své skryté umění, v seriálu Pan profesor ale Beáta Kaňoková předvedla, že má pro módu výjimečný cit. A není divu. Nebýt její vášně, možná by dnes ani nebyla slavnou herečkou!

Článek

Má styl, je krásná a velmi talentovaná - ve Zlaté labuti diváky herečka Beáta Kaňoková naprosto uchvátila. Vystudovala gymnázium a na vysoké škole dramaturgii, na Opavsku byla ale svého času známá především jako módní blogerka. Herecká kariéra přišla až později - do té doby spolupracovala hned s několika celosvětovými módními a kosmetickými značkami.

Zlobivá holka v klipu Ektora

„Dej mi víc, dej mi víc, tohle nestačí, prosím tě, pochop to, nežiješ v pohádce,“ rapuje Ektor v jedné ze svých nejslavnějších písní s názvem Number One. V té si Kaňoková střihla hlavní roli zlobivé holky, kterou tatínek přiveze do podivného ústavu na převýchovu.

Bylo to v době, kdy slavila se svým blogem velký úspěch, dostávala se do společnosti významných lidí a získávala nabídky na velmi lukrativní projekty. Jenže, když se Kaňoková dostala na DAMU, času už tolik nebylo a módní blog začal upadat. Dnes je známá především jako herečka. V roli Evy Duškové ve Zlaté labuti byla fenomenální a smrt její postavy diváky hluboce zasáhla. Podobný úspěch slavila jako učitelka Karolína Beránková v seriálu Pan profesor.

Foto: se souhlasem TV Nova

Beáta Kaňoková ve Zlaté labuti

Perfektní figura a luxusní modely

Ačkoliv se dnes už Kaňoková jako módní blogerka rozhodně neprezentuje, její perfektní modely na společenských akcích jdou jen těžko přehlédnout. Napomáhá jí k tomu i štíhlá postava, pro kterou ale vlastně nic moc dělat nemusí. To její fanynky jistě nerady uslyší!

„Pro postavu nic nedělám, zatím to nechávám na přírodě a na genech. Když můžu, tak si zacvičím jógu. Ale spíš je to tím, že mám malou a běhám kolem ní. To je největší tělocvik,“ řekla pro Super.cz před dvěma lety. Dnes už má dokonce děti dvě, v únoru se jí narodil syn, jehož jméno zatím před veřejností tají.

Zdroj: super.cz, fashionpicanteria.blogspot.com, opavsky.denik.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz