Hlavní obsah
Umění a zábava

Naštval Lambora scenáristy Specialistů? Přichystali mu hořký konec

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem TV Nova

Diváky seriálu Specialisté nepříjemně překvapil konec Marka Lambory, kterého si za krátkou dobu velmi oblíbili. Stačilo přitom málo - políbil svou kolegyni, vzdal se kvůli ní party na Proseku a odešel zpátky do utajení.

Článek

Hrál přitom ostříleného policistu, který se nebál bojovat s vlastním bratrem. Nikdy neztrácel hlavu, zdál se rozumný a v akcích velmi rozvážný. Navíc si sám Marek Lambora ještě nedávno pochvaloval, jak ho natáčení kriminálky baví.

Byli jako rodina

Desítka bude samozřejmě nejlepší. Ale vážně, bude například plná zvratů a navíc je, myslím, poznat, že se tým Specialistů zase o něco více semkl a je to taková větší rodina,“ pochvaloval si na začátku jarní sezóny.

„Jsme si dost podobní v tom, že na place rádi zlobíme, a tím, jak spolu točíme dlouho, tak na sobě navzájem poznáme, když je někdo unavený nebo má den, kdy se mu nic nedaří. A to je to pak těžké točit a jen se na sebe dívat,“ dodal.

Foto: se souhlasem TV Nova

Lambora ve Specialistech skončil

Všimli jste si odchodu Matěje Karase?

Jenže scenáristé Matějovi Karasovi krásný konec nepřipravili. Bylo to snad pro to, že jim své záměry sdělil na poslední chvíli? Nebyla to sice žádná tragická smrt jako kdysi u Daniely Šinkorové, když se rozhodla opustit Ordinaci v růžové zahradě, ale bylo to mdlé, neurčité a nudné.

Divák by takřka nepostřehl, že bude jeho představitel Marek Lambora odcházet, kdyby nepřišel Martin Dejdar a nenabídnul místo Vojtěchovi Vodochodskému. Byl to přitom právě on, koho měla loni opustit půvabná kráska Sára Rychlíková - právě kvůli Lamborovi, ačkoliv to nikdo z této trojice nikdy nepotvrdil. Že by tohle byla drsná odplata?

Chce prozkoumat jiné vody

Kapitán Karas má před sebou posledních pár případů, který bude po boku Specialistů louskat, než se vrhne střemhlav zase do jiný šlamastiky. Díky parto za nádherný, místy náročný, ale konečně dobrodružný a akční natáčení! Až mi zase na place někdy svěřej bouchačku a želízka budu na vás myslet. Užil jsem si natáčení všech dílů, ale po nějakém čase je potřeba prozkoumat zase jiný vody,“ nechal se slyšet Lambora na svém Instagramu.

Diváci byli zklamaní - a také překvapení, že Lambora odchází tak brzy. Obvykle vydrží představitelé kriminalistů o něco déle. Už několikrát však Marek v rozhovorech řekl, že jeho největší láskou je divadlo - excelentní je například na prknech vinohradského divadla ve hře Romeo a Julie. Možná, že si tak na chvíli zkusil světla kamer a už zase míří pryč. Momentálně začíná zkoušet nový muzikál Beetlejuice.

Zdroj: autorský článek

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:
Vojtěch Vodochodský

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz