Hlavní obsah
Umění a zábava

Návrat Dancingerové do Zlaté labutě diváci odsoudili. Tvůrci asi neznají historii, bouří se

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem TV Nova

Ačkoliv si diváci přáli, aby se postava Báry Veselé do seriálu Zlatá labuť nakonec přeci jen vrátila, nakonec jsou zklamaní. Po bývalé prodavačce módy jde totiž gestapo kvůli útoku na těhotnou, a tak je některým jasné, že by to takhle rozhodně nešlo!

Článek

Vypadalo to na velkou lásku - jako z pohádky. Bohatý Petr Kučera se zamiloval do drzé Báry Veselé, která původně do Zlaté labutě přišla krást a skrýt se před spravedlností. Nakonec se polepšila, se Záhořem se rozloučila a došlo na pár vášnivých chvilek.

Ani smrt Markéty jejich lásce nedala naději

Ani ty ale Petra nakonec nepřesvědčily, aby si nevzal Markétu Dittrichovou a nestrávil s ní noc. Markéta otěhotněla, během toho ještě stihla říct, že jí Bára jako těhotnou napadla a bylo vymalováno.

Ačkoliv nakonec právě Markéta zemřela u porodu, což byl mimochodem den, kdy se Bára a Petr rozhodli emigrovat, gestapo už šlo dávno po Báře. A tak utekla sama.

Foto: se souhlasem TV Nova

Petr Kučera vyměnil Báru za krásnou Toni

Rychle si našel náhradu

Petr mezitím zůstal doma, postaral se o syna Edu, oplakal manželku a našel si krásnou náhradu - ředitelku Toni Adamovou, která mu původně přišla obchodní dům zničit kvůli rodinným křivdám.

To Bára zjistí velmi brzy a ihned se rozpláče. Opravdu by se ale mohla mladá žena, kterou hledá gestapo, vrátit v prvních letech války jen kvůli lásce? Někteří diváci jsou přesvědčení, že tohle tvůrcům zkrátka nevyšlo! „Vždyť by ji hned zastřelili, to je vážně kravina,“ píše divák Filip. A další se přidávají.

Toni nedomyslí důsledky

„Je tam toho spoustu, co nesedí, ale nic blbějšího, než návrat Báry už vážně nevymyslí,“ nebere si servítky Jana. „Já jsem chtěla, aby to Petrovi a Báře vyšlo, ale myslela jsem, že třeba uteče on za ní. Tohle mi vážně přijde jako přitažené za vlasy,“ říká divačka Dana. A není to poprvé, co jsou diváci rozčílení doběla. Některé například překvapilo, že ačkoliv už se tam toho odehrálo tolik a vysílá se konec třetí série, v seriálu už je zhruba padesát dílů rok 1939. Zdá se, že si scenáristi s historií velkou hlavu nelámou…

Dostane Petr s Bárou ještě svou šanci? Nebo se můžeme obávat další tragédie v Labuti? Už teď tvůrci prozradili, že zpočátku bude pro Báru velkou oporou právě Toni. Jenže pak si mladá paní ředitelka uvědomí, že si drží svou sokyni až příliš blízko…

Zdroj: redakce, TV Nova, VOYO, Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz